nasiona marihuany

Gdzie Rosną Dzikie Konopie w Polsce?

Wyszukiwarka Forumowa:

NoobekTak

New member
Buchów
0
Siema!

Ja jestem tu nowy, I to pytanie może brzmieć bardzo 'noobowsko' ale ostatnio mnie interesuje znalezienie dzikej, konopii lub jak się naprawde nazywa konopii siewnej, SALVIA. Ostanio sobie jak spaceruje to patrze za nimy ale nie mogę ich znaleść, I pytam czy ktoś może mi doradzić w jakich miejscach można znaleść takie dzikie konopie i jakie rodzaje. Szukam detalowych odpowiedzi, gdzie mogą rosnąć i jak macie to dajcie jakieś zdjęcia rosnącej w dzikośći jak możecie to też było by super!

Dzieki!

abcd

Well-known member
Buchów
0
Po co Ci to człowieniu? zasiej sobie peche w maju w jakimś buszu ze słonkiem i bedziesz miał dziką i swoją :D :spalony:

NoobekTak

New member
Buchów
0
w sumie tylko mialem na parapecie ale to jest wsumie dobry pomysl ale i tak bym chetnie uslyszal gdzie w dzikosci ludzie znajduja konopie

karaska

Well-known member
Buchów
0
Najwięcej tego rośnie w Kujawsko-Pomorskim.
Okolice Bydgoszczy, Torunia, Grudziądza.
Całe pola wprost przy drodze.

T

thcvthc20

Guest
Potwierdzam, kujawsko-pomorskie. Okolice Lipna, Wielgiego itd. tam u ludzi gąszcz marychy na podwórku albo łące to standard. Chociaż psy mają trudniej coś znaleźć :bball: <lol>

unnamed

Well-known member
Buchów
0
w toruniu kilka lat temu przy nowym osiedlu przy głównej drodze rosło tak ze 2 hektary :), dzieciarnia rwała namiętnie ...

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Słyszałem że niby w Lubelskim jest niby tego trochę. U mnie raz na ogrodzie coś takiego się pojawiło ale trzeba było tego jarać sporo a i tak tylko słaba piz*a wchodziła.

D

delete

Guest
Słyszałem że niby w Lubelskim jest niby tego trochę. U mnie raz na ogrodzie coś takiego się pojawiło ale trzeba było tego jarać sporo a i tak tylko słaba piz*a wchodziła.

To prawda, u nas na Lubelszczyźnie jest tego całkiem sporo. Ale prędzej znajdziesz czyjegoś spota niż jakiś dziki dobry ciekawy okaz.

D

delete

Guest
Z tego co wiem, najwięcej roście na wschodzie województwa ale nie wiem czy to prawda. Sam znalazłem parę razy, większość w gęstwinach, łąkach, dziko rosnących obszarach gdzie człowiek za bardzo nie ingeruje w środowisko naturalne, a u nas takich obszarów jest mnóstwo.
PS. już tam nie mieszkam

Monti

Well-known member
Buchów
0
Ta kujawy są tym szaisem porośnięte, we włocławku rośnie to normalnie jak żywopłoty :D

D

Dziobak

Guest
Kujawsko-Pomorskie - Parę lat temu byłem i też widziałem... Ba! Nawet paliłem :sunny: Niestety bez kopa :freak2:
Na pewnym podwórku rosły tego dziesiątki :yeahh:
Ładnie wygląda. Nic poza tym.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół