gdzie tu kur.. pogadac

Wyszukiwarka Forumowa:

ernim1

New member
Buchów
0
Siema. Dawno mnie nie bylo. Gdzie mozna teraz pogadac bo widze ze pouciekaly gdzies schoutboxy jak na trawce tak i tutaj. Trawka to chyba juz i tak umiera :p Prosze o jakies info "gdzie sie wszyscy podziali" (k44). Bo brakuje mi czata jak i dzialu sprzedaz. chcialem sprzedac hps70w i boxa ale nie wiem gdzie. Na olx przeciez nie wystawie......
Pozdr

---------- Post Zaktualizowany 09:08 ---------- Data pierwszego postu 09:04 ----------

Nawet edycji posta nie widze. Czy naprawde juz tak zle sie dzieje w naszym kraju ze kazdy sie ukrywa? To chore. Moze jakis mirc jest albo cos bo stare tematy to chyba mozna juz do kosza usunac? np ten: https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?29347-Nowy-Bezpiecznijszy-Czat-IRC

---------- Post Zaktualizowany 09:11 ---------- Data pierwszego postu 09:08 ----------

Sory. Widze wlasnie ze ten link juz w koszu jest ;) No to gdzie mozna pogadac na zywo?! Bo juz mnie wk***ia to pisanie postow...

---------- Post Zaktualizowany 09:17 ---------- Data pierwszego postu 09:11 ----------

Teraz zobaczylem ze na trawce wkleili szhoutboxa ale tam malo ludzi..... jak mowilem trawka chyba umarla....

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół