akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Genetyka CBD z certyfikowanych nasion i z seed banków.

Wyszukiwarka Forumowa:

Drpepper

Well-known member
Buchów
71
Mam pytanie do ekspertów w tej dziedzinie. Jeśli mam już genetykę auto na których wychodzi poziom THC 0.16 CBD 12% i chciałbym skrzyżować tą odmianę np z CBD Auto BlackBerry kush (dutch pasion)
To w pokoleniu F1 jakie są szanse na rozrzut THC powyżej 0.3%?

Mając również odmianę CBG fotoperiodyczną x auto 0.16%cbd. co może wyjść z nasion F1?
To wróżenie z fusów bez badań czy ktoś obeznany w temacie jest w stanie mi powiedzieć mniej więcej co z tego wyjdzie?
Czy to wróżenie z fusów? Czy kilka rzutów, badania, invitro i od nowa żeby zachowac geny powiedzmy w pokoleniu S1?

Objasni mi to ktoś?

Eko

997
Weteran
Buchów
26,306
Odznaki
13
A co tu do objaśniania? Dzieczyne jest 50% od ojca 50% od matki, nawet przy s1 nie będziesz miał pewności

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,349
Odznaki
12
Wróżenie z fusów i to idiotyczne. Rozwodzenie się i zastanawianie - ile może mieć THC krzyżówka badziewia bez thc i normalnej odmiany. Jak ustabilizujesz geny i porobisz badania to wtedy możesz zbadać. Bez tego to możesz sobie dumać i nic więcej.

Eko

997
Weteran
Buchów
26,306
Odznaki
13
Tu bardziej bym się skupił na tym że kolega się do uczył czym jest pokolenie f1 bo samymi tym jest w stanie odpowiedzieć sobie na resztę

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół