akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ggs 2021

Wyszukiwarka Forumowa:

C696

Well-known member
Buchów
531
a ja tam się ciesze że ,,nasi '' coś robią czemu nie brać od swoich jak materiał też dobry wychodzi a nie ukrywając ceny też ciekawsze i latwiej o jakąkolwiek reklamacje niż od zagranicznych , jakoś zawsze wolałem wspierac swoich ... nie to zebym tu reklamował kogoś bo w tym roku brałem od innego dostawcy ale tez z PL :)

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,840
Odznaki
13
Zajrzyj do fotorelacji out parę lat wstecz, to zrozumiesz.
No patrzałem i widziałem jedną odmianę a fenotypów 10. Jak dla mnie to wolę mieć stabilniejszą genetykę i wolę kosić 4 planty w jednym terminie niż w 2 miesiące. Tak jak pisałem wcześniej,im naszych więcej tym dla nas lepiej! Jest wybór,jest zabawa.

U

Usunięty 81037

Guest
No patrzałem i widziałem jedną odmianę a fenotypów 10. Jak dla mnie to wolę mieć stabilniejszą genetykę i wolę kosić 4 planty w jednym terminie niż w 2 miesiące. Tak jak pisałem wcześniej,im naszych więcej tym dla nas lepiej! Jest wybór,jest zabawa.
Kazdy breeder ma swoje wady i zalety, na podstawie fotorelacji mozna stwierdzic, ze jedną z niewielu, jak nie tylko tą jedną wadą grzesia są fenotypy, ktore praktycznie co rosline są inne. Ludzie o tym wiedzą

U

Usunięty 66767

Guest
SIemano!!!Na takie info czekałem a czy będą jakieś pół-automaty/Sezonówki bo coś takiego by mnie interesowało bardzo.Czekam z niecierpliwością na więcej informacji.Pozdrawiam Ekipe z forum bo dawno mnie tu nie było i nie nie zostałem zamknięty...hehe mam się świetnie i działam dalej.Niestety corona-gówno nie wybiera ale już jestem po więc można wracać do gry.Pozdro:tiphat:

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,840
Odznaki
13
Ja stwierdzam na podstawie lat doświadczeń,własnego doświadczenia. Dlatego twierdzę że już nie ma co się tak podniecać, a nieobecność Grzecha tylko potwierdziła że pretendentów do miana króla pestek jest więcej.Salut

harvester69

rozrzutnik obornika
Weteran
Buchów
3,698
Odznaki
2
Hehe, znów się zaczyna... Mówcie sobie co chcecie. Topy wielkości butli 5 litrowych (tylko dłuższe) widziałem u siebie na oucie, jak dotąd tylko z pestek Grzesia. Chociaż muszę przyznać, że konkurencja depcze po piętach i to ostro (m.in. biogenetic).

Widzę, że geny Diesla Grześ wziął na warsztat, pamiętam crossy GGS-ów z Dieslem (Hindukush x DB, PurpleMaroc x DB) - te planty to była miazga...

Charlito

Zdrowy pacjent
Buchów
1,388
Odznaki
5
Zajrzyj do fotorelacji out parę lat wstecz, to zrozumiesz.
Spoko, już od kilku lat jestem, powiedzmy "na bieżąco" z forum, a tym bardziej z fotorelacjamii. Chociaż sam nie mam możliwości na out to uwielbiam przyglądać się poczynaniom userów. Sam też miałem kilka razy w boxie, nawet mam kilka pestek GGS z 2017 albo 2018.
A żeby jeszcze było jasne to nie miałem złych intencji, niczego też nie ujmuje Grześkowi, gratuluję sukcesu, życzę powodzenia i kibicuję jemu jak i wszystkim rodzimym producentom.

Uważam podobnie jak Szevo, a Grzechu pewnie wstrzelił się w doskonałej chwili.
Śmieszy mnie raczej to, że dzieciaki myślą, że posądza pestki od GGS i porosną im drzewa jak niektórym kozakom z forum.

Pokój V

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,840
Odznaki
13
Ale gównoburza już się zaczyna hehe. Jak z małolatami...
Stabilne geny,proszę bardzo, Sweet Seeds. Jak narazie nie mam żadnego ale. To co miałem rosło jak klony. A Grzesia pozdrawiam i liczę że uda się coś ustabilizować, to będzie sztos.
No i dodam że jak Grześ pestki robił,to co sezon u mnie coś gościło z jego stajni. Dobranoc

rapson92

Well-known member
Buchów
181
Odznaki
2
No to już wiem co będę sadził w następnym projekcie xD

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,083
Odznaki
12
Haha Grześ dał cynę, że ukulał autoflo ziarno w 2021roku a tu jak zawsze odwieczny wątek poboczny, Ci co by zrobili Grzesiowi laske za parę ziaren z 2015roku a za te z 2016 to chyba z połykiem. Jest i druga strona, to są też Ci co zrobią laske za jedność w nierozumieniu fenomenu ziaren Grzesia..

Nie ma żadnego fenomenu, nie ma nic ku**a. Są nasiona trawy, nic ponad to...

Za to jest tu widoczne nic więcej ani nic mniej od tego co od zawsze człowiek ma w swojej naturze hehe, byle pierdoła a potrafi obudzić w człowieku chęć konfliktu choćby dla obrony własnych przekonań czy uznania lub innego egotycznego mechanizmu.. Wszędzie, w każdym środowisku to widać...
***any matrix haha.

Dejta se ludzie spokój, skrajności są chu**we. Obiektywnie i subiektywnie to seedy-GGSy są dobrym ziarnem na out w tym smutnym jak piz*a kraju..
Czy się ma sentyment, czy nie to fakt jest prosty. Crossy choć z rozstrzalem w fenotypach to zawsze pewniak.. Wrzesień czy tam wczesny październik i harvest spoko kwiatów co klepią, rośliny są plonne i tyle.

Pie****enie kotka za pomocą młotka..
I to jak ktoś robi Guru z Grzesia za sprawą jego marki i ziaren
konopi GGS..
I to jak ktoś nie rozumie tego fenomenu przy tym wywyższając inne nasiona, celowo prowokując gówno burze itd.
To i to jest tak samo skrajnie ubogie jak robienie laski za te kulki krzycząc, że je**ć innych breederów. Obie skrajności ciągną gałe po same jaja i to sobie na wzajem. Biedni nie mają o tym pojęcia haha.

Dużo jest dobrych ziaren na outa od różnych breederów czy tam sygnowane jakkolwiek brandowo..
Grzesiowe są właśnie z tego grona i nie ma co pier***ic bzdetów dla udowodnienia jakiejś własnej racji.. Ani w jedną ani w drugą stronę.

Jak cię nie cieszy, że zwykły ziomek z #forum w tym naszym konopnym półświatku wraca po przerwie do gry i dalej się spełnia w swojej zajawie - a ludzie w efekcie mają dochodzące nasiona spox zioła na nasze polskie pola.. - To omin temat i tyle.
Jak to szanujesz i respektujesz czy tam jakkolwiek się ekscytujesz.. To nie musisz jak idiota robić z kogoś bożka i guru... Napisz dobre słowo i daj upust energii czekając aż w końcu nasiona wjadą do obiegu i się jaraj jak dzieciak jak se już je pochytasz. Jaraj się ku**a sam dla siebie. Nie musisz robić publicznie loda w koszulce GGS na znak oddania i bycia idiotą.

Och, am się rozpisał o tej ludzkiej naturze.

Reasumując..
-Grześ to normalny forumowy user, zajawkowicz przy tym zwykły człowiek a nie jakiś ku**a bóg.
-Nasiona które robi są nadające się pod polski outdoor tak samo jak wiele innych nasion konopi od innych działaczy w tym półświatku i branży.
-Nie ma najlepszych nasion jeśli chodzi o ogół i fakt sam w sobie, to samo tyczy się breederów.

Wnioski...
-Są różne dobre nasiona idealne na polskie outy.
-Maniakalni zwolennicy i Ci maniakalnie mniej przychylni jakiejś marce czy czemukolwiek co ma "konkurencję" w swoim fachu.. To oni są problematyczni, skrajności są problematyczne... Czego by schemat i temat nie dotykał, masakra.

-Ludzie są po***ani. Nasiona to tylko nasiona.

-Masz wybór, kup se ziarno od kogo chcesz.

-je**c system.

-Nara, pozdro!

The end.

Ostatnia edycja:

Żul

Miglanc
Buchów
23,229
Jak to nie ma najlepszych nasion? A co z meangenem? :oczy:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół