• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ggs 2021

Wyszukiwarka Forumowa:

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,078
Odznaki
12
No..
Ten właśnie dialog to skrócony obraz gówno burzy o ziarnach ggs. Sensu tu brak. Ni to zabawne ni to fajne ani nawet ciekawe. Byle tylko, jakieś takie.

Żul

Miglanc
Buchów
22,551
Ale meangene poważnie jest najlepszy. ;(

HollyWeed

Well-known member
Buchów
69
Robi się interesująco. Ja „grzesiu” Twoich pestek sadzić nie będę, ale ten temat zaczyna podobać mi się coraz bardziej. Moglbys udzielać się trochę częściej :) ??

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,642
Odznaki
1
Witam .
Nasionka są już dostepne w sklepach F2seeds oraz Pestkomania . Każde opakowanie zawiera minimum 20% więcej pestek . Mam nadzieję że każdemu porosnie z nich piękna mocna trawa . Zdroweczko.

20210324_213956.jpg

deer

Well-known member
Buchów
107
Witam .
Nasionka są już dostepne w sklepach F2seeds oraz Pestkomania . Każde opakowanie zawiera minimum 20% więcej pestek . Mam nadzieję że każdemu porosnie z nich piękna mocna trawa . Zdroweczko.
uchylisz rąbka tajemnicy czy jakieś p-afy będą?

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,642
Odznaki
1
Nie bo pracuje nad tym , także nie zdążę, ale na kolejny sezon będę już dobrze przygotowany i będzie to co tygryski lubią najbardziej , a więc szybkie tluste topy wielkości maczugi .

mocar

Well-known member
Buchów
150
Nie bo pracuje nad tym , także nie zdążę, ale na kolejny sezon będę już dobrze przygotowany i będzie to co tygryski lubią najbardziej , a więc szybkie tluste topy wielkości maczugi .
Dobrze słyszeć że coś działasz. Można liczyć na to że powielisz geny Nepal x Hindu Kush x Hindu Kush w sezonie i półauto?

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,642
Odznaki
1
Tak , posiadam ta genetyke .

U

Usunięty 81037

Guest
takie pytanie ode mnie, bedzie mozna w 2022 liczyc na hindu kush x amnesia haze?

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,078
Odznaki
12
Siemano. :tiphat:

Na wstępie bardzo przepraszam za lekki offtop...

Mam w klaserze takie ziarno.
20210329_222159.jpg

20210329_222141.jpg

Razem z nim idzie w parze pytanie...
Niby powinno być to jasne ale wole sie upewnić.

To jest autoflo czy periodyk?
Niby na opakowaniu nie ma wzmianki "auto", jednak coś mi sie nazwa strainu kojarzy wlasnie z af... Ach te niepewności zepsutej głowy..
@grzes jeśli możesz daj znaka czy to autos czy normalny period.

Z góry dzięki, pozdro ?

Quaker

Terrorysta
Buchów
4,588
Odznaki
5
kupiłem tego 10 sztuk w zeszłym sezonie. Nic nie wykiełkowało (to było auto). Dokładnie tak samo wyglądało.

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,642
Odznaki
1
Niewykielkowalo bo te nasiona mają lat od hu*a , niewiadomo jak przechowywane . To jest automat .

Tak , można liczyć na genetyke z hk .

Ostatnia edycja:

Quaker

Terrorysta
Buchów
4,588
Odznaki
5
Wiem, wiem :) Zorientowałem się.

wzgórzeskaliste

siempre peligroso
Buchów
1,138
Odznaki
7
Głupie pytanie, nie wiesz o co chodzi pewnie chodzi o siano?
Czemu dopuszczają takie pestki do sprzedaży?
Każdy breeder powinien swoim pośrednikom podawać prawdziwe "daty" nasion dopuszczanych do sprzedaży.
Cięzko będe miał uwierzyć w to, że ludzie pułapu quakera kupili te pestki x lat temu.. przykładowo mógł je kupić w tamtym roku, i były już paro letnie? no way..

pisząc pułap, bardziej mam na myśli wiedze w temacie. Żeby mi tu zaraz jakiś masa nie napisal że cwaniakuje :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół