• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Ggs 2021

Wyszukiwarka Forumowa:

Yebak

FollowTheRabbit
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
5,396
Odznaki
2
Głupie pytanie, nie wiesz o co chodzi pewnie chodzi o siano?
Czemu dopuszczają takie pestki do sprzedaży?
Każdy breeder powinien swoim pośrednikom podawać prawdziwe "daty" nasion dopuszczanych do sprzedaży.
Cięzko będe miał uwierzyć w to, że ludzie pułapu quakera kupili te pestki x lat temu.. przykładowo mógł je kupić w tamtym roku, i były już paro letnie? no way..

pisząc pułap, bardziej mam na myśli wiedze w temacie. Żeby mi tu zaraz jakiś masa nie napisal że cwaniakuje :D
Ten "jakiś masa" sadził trawe, jak Ty jeszcze w rajty srałeś, więc szacunku trochę...

U

Usunięty 23746

Guest
Głupie pytanie, nie wiesz o co chodzi pewnie chodzi o siano?
Czemu dopuszczają takie pestki do sprzedaży?
Każdy breeder powinien swoim pośrednikom podawać prawdziwe "daty" nasion dopuszczanych do sprzedaży.
Cięzko będe miał uwierzyć w to, że ludzie pułapu quakera kupili te pestki x lat temu.. przykładowo mógł je kupić w tamtym roku, i były już paro letnie? no way..

pisząc pułap, bardziej mam na myśli wiedze w temacie. Żeby mi tu zaraz jakiś masa nie napisal że cwaniakuje :D
Znajomy rok temu z jakiegoś polskiego sklepu dostał w gratisie do pestek 2 oddmiany ggsa po 5 czy 10 sztuk i pisało na nich, że stare, czy źle magazynowane i mogą słabo kiełkować. Nic mu nie wykiełkowało z tych pestek, ale tutaj kolega je kupił, więc i sprzedawali takie starocie;D

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Buchów
7,370
Odznaki
2
Może mu nic nie wykiełkowało bo chu*a, nawet nie umie kiełkować i niech nie pie****i smutow. Daj mi pestki to Ci pokażę jak to się robi..
Pestki od ggs są spoko, a co finalnie wyrośnie i tak zależy od przygotowania podłoża i nasłonecznienia miejscówki.

Quaker

Terrorysta
Buchów
4,588
Odznaki
5
Nie, ja świadomie kupiłem pestki w quakemind bo były w promce. W tym, że nic nie wykiełkowało. One po prostu były stare. Nic im nie pomogło. A kiełkowałem tak jak zwykle. Zazwyczaj mam 100% kiełkowalności. Jestem świadomy, że to były stare pestki. To bardziej było info dla @BZK , żeby się cudów nie spodziewał, bo wysoce prawdopodobne jest, że nie wykiełkują z w/w powodów.

No offense :)

Total Kozak

Buja taka muza!
Weteran
Buchów
7,370
Odznaki
2
Ja tu w odpowiedzi do wzgirzaskaliste heh
No ch*j jak nie chciały wyjść to widocznie przeleżałe, a najprawdopodobniej źle magazynowane

Quaker

Terrorysta
Buchów
4,588
Odznaki
5
Możliwe :) dostałem jeszcze jedną paczkę w gratisie do jakiegoś tam zamówienia, ale nie sądzę, że będzie inna sytuacja. Tutaj akurat była naklejka, że pestki są stare i może nie wykiełkować :) Podczas zakupu pakietu takiej informacji nie było, ale się domyśliłem i zaryzykowałem, bo chciałem zobaczyć jakie kwiatki wyrosną z tych słynnych pestek GGS :) Może w przyszłym sezonie się skuszę na fasty, bo patrząc po starrych FR wychodziły super roślinki.

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,638
Odznaki
1
Cwaniakujesz ? Ja w takie opakowania pakowałem nasiona z 10 lat temu , już zapomniałem jak wyglądają. Napisz mi adres wyśle Ci paczkę świeżych fasolek ?

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,078
Odznaki
12
Nooo właśnie to są oldskulowe kule hehe. Sam nie wiem dlaczego mam je w klaserze i czemu ich nie wysiałem jak były w szczycie formy hehe. :)

No nic, kto nie ryzykuje ten... Ten nie ryzykuje. Mam 6 tych retro dizlów i nic do stracenia mocząc i kładąc je na watę. Zaryzykuje wiec swoje ciężko zdobyte nic i sprawdzę ten seed-antyk.

Dam znać jak nie wykiełkują.. A jak wykielkuje choć jedno to też dam cynka.

Pozdro ekipa.

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,557
Odznaki
1
Wyślijcie mi te stare pestki ja wam pokaże że puszczą kiełki mam swoje sposoby na takie staruszki przeważnie kielkują.... Kilkunastolatki

Żul

Ye
Buchów
22,236
Wsadzasz je w pole elektromagnetyczne? ?

Quaker

Terrorysta
Buchów
4,588
Odznaki
5
Blackmen, nie widzę problemu. Mogę Ci je podesłać.

uho666

Well-known member
Weteran
Buchów
8,016
Nooo właśnie to są oldskulowe kule hehe. Sam nie wiem dlaczego mam je w klaserze i czemu ich nie wysiałem jak były w szczycie formy hehe. :)

No nic, kto nie ryzykuje ten... Ten nie ryzykuje. Mam 6 tych retro dizlów i nic do stracenia mocząc i kładąc je na watę. Zaryzykuje wiec swoje ciężko zdobyte nic i sprawdzę ten seed-antyk.

Dam znać jak nie wykiełkują.. A jak wykielkuje choć jedno to też dam cynka.

Pozdro ekipa.
Prawdziwy kolekcjoner mistrz !

grzes

Well-known member
Weteran
Buchów
3,638
Odznaki
1
Znalazłem takie zdjęcie z 2010 roku , ta paczka DR pochodzi z tego okresu ?

picture.jpeg.jpg

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,442
@grzes - zrób coś nowego, myślę że jest sporo fajnej genetyki wartnej uwagi :)

uho666

Well-known member
Weteran
Buchów
8,016
mam nasionka co maja równe 10 lat i wszystkie kiełkuja ,ale i tak mnie to ch*j obchodzi bo szukam nasionek low snow co maja tyle samo i tez będą kiełkować eh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół