• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

GGS 2022

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 82915

Guest
A mialo byc tak pieknie...
Niestety z wszystkiego co mialo byc wyszla jakas hu*nia , bardzo przepraszam . Startuje od nowa z starymi dobrymi i pewnymi genami .

A tak bardzo chciałem na pierwszy raz outdoor wziąć porządne i owiane świetną sławą pestki półauto. Szkoda, że nie zdążyłem na pierwszy rzut :(

wzgórzeskaliste

siempre peligroso
Buchów
1,138
Odznaki
7
Szkoda, że nie zdążyłem na pierwszy rzut :(
nie jesteś sam, ja nawet zdążyłem na pierwszy rzut, ale miało być brane bezpośrednio od Grzesia i projekt do zaplanowania od nowa. Choć na outdoor przepis jest stosunkowo prosty, to jednak na temat odmian trzeba cos wiedziec, albo brac co wypalało kiedyś.

Ostatnia edycja:

mentos777

Well-known member
Buchów
9
Dość mocarny był materiał z tego :)
Jak dla mnie top 1 od Grzesia. Zamówiłem kiedyś 10nasion a w opakowaniu było 25ziarenek nie pamiętam który to był rok 2017/18? Od tamtego roku nie mogę pobić wyniku. Szły nawet w bardziej zacienionych miejscówkach, top zbity i oblany żywicą dochodziły od połowy września plus. I o dziwo jak na te 20kilka sztuk które dotrwały dosyć stabilne były.

woddborsuk

Well-known member
Buchów
1,034
Skoro tak każdy chwali tą odmianę, to w czym tkwi największy problem, żeby pan Grześ zrobił to ponownie? Jeśli chodzi o środki, to może jakiś crowdfunding na ten cel? :D

smoczylot

znów otwieram oczy wk***iony
Weteran
Buchów
4,388
Odznaki
3
Problem jest w tym żeby trafić dobre i wczesne geny w Hindukushu i DieselBerry tez musi być warty by go znowu skrosować. Dla mnie osobiście jeśli chodzi o moc to było to TOP 3 najmocniejszych odmian z pod naszego słoneczka.

smoczylot

Weteran
Buchów
4,388
Odznaki
3
@ekoludek oprócz wspomnianego HKxDB to jeszcze zapadły mi w pamięć Green Poison FV pierwsze które miłem na oucie chyba w '15 bo późniejsze już nie były takie szybkie ani takie mocne, nie miały też tak pięknie zbitego kwiata i od Warra Hindukush x Purple Arne czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie. To był zabójca chyba największy. Miałem sporo tego w 14 i 15 roku i ubijał ludzi jak strzał w łeb 1,5 kg gumowym młotkiem - niby nie trup ale nie dało się po tym funkcjonować. Plon też był z tego dobry i jak dałem próbkę to już tego samego dnia całe poszło do żyda z całuskiem w mą rączkę.

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
4,788
Odznaki
12
W 14 czy 15 to byle siano brali z pocałowaniem w penajsa. Byle kopało. Teraz musi smakować i wyglądać. Tak jak powinno w sumie być...

smoczylot

Weteran
Buchów
4,388
Odznaki
3
U mnie nigdy tak nie było a za byleco dostawałeś bylajaką cenę i tyle. Niektórzy nadal tak mają ale u mnie zawsze spora konkurencja była i żeby się cenić trzebabyło mieć coś co było warte i nie było nawet targowania bo dilerkom tel nie przestawał dzwonić.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół