• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

GGS 2022

Wyszukiwarka Forumowa:

Hogan

Well-known member
Buchów
4
Czyli zawsze nasiona byly pozno, w tamtym roku wcale oprocz tych ktore poszly na ten rok w grudniu a reszta ktora miala wyjsc - nie wyjdzie, jo? No dobra. Chyba ze czegos nie czaje, cos pominalem. Dopiero dzis odwiedzilem watek, po roku czasu i znowu piz*a.

Sceptyk

Well-known member
Buchów
439
Odznaki
2
Witam.
Tak u mnie idzie Orange Sherbet x Guerilla Gold od Grzesia. Preflowery wypuściła już jakiś czas temu. Pierwsze zdjęcie z wyniesienia na OUT 30 maja, miała wtedy 9 dni. Ostatnie zdjęcie z dziś 15.07.

Pozdro.

Topas

Well-known member
Weteran
Buchów
1,449
2 fasty Orange Sherbet x Guerilla Gold na dzień 11 września. Oba będą ścięte we wrześniu. Póki co wyciąłem jakieś małe ogniska pleśni.
Mam jeszcze 3 nasionka tej odmiany w zapasie na kolejny sezon :)

Ayahuaska

Well-known member
Buchów
5,442
2 fasty Orange Sherbet x Guerilla Gold na dzień 11 września. Oba będą ścięte we wrześniu. Póki co wyciąłem jakieś małe ogniska pleśni.
Mam jeszcze 3 nasionka tej odmiany w zapasie na kolejny sezon :)

Legancko :)

CichaZjawa

Member
Buchów
1
Russian Farmer nie zrobil koncowego update ze scinki swoich scrogow no i wszystko ***lo.
Akurat tam beste quality Maroca mial od Grzesia i tak to sie zakonczylo.
Reakcja łańcuchowa - tak to nazwali
Russian Farmer nie zrobił nic więcej po mojej wiadomości do niego z poprzedniego konta. Mianowice został wykryty. Wiem gdzie sadził. Sprawdziłem właśnie na geoportalu jego miejscówkę. Działa tam dalej. Wybiorę się w odwiedziny sprawdzić co tam jest. Gdyby na geoportalu nic nie było to zamieścił bym lokalizację, a tak to nie będę mu psuć miejscówek.
Pracowałem w pewnej grupie Aero która robi ortofotomapy. Sadziłem bake i siedziałem na forum. Również miałem fotorelacje z tamego roku. Tak się składa, że kalibrowałem rastry i prowadziłem wektoryzację. Resztę sobie sami dopiszcie. Ruska od tamtej pory nie spotkałem.

Ostatnia edycja:
U

Usunięty 23746

Guest
2x PPxGG Zielony i fiolet. Oba mają jeszcze około 4 tygodnie kwitnięcia o ile pogoda pozwoli. Póki co jedno ognisko pleśni na zielonym fenotypie.
DSCN2611.jpg

Sceptyk

Well-known member
Buchów
439
Odznaki
2
Roślina Orange Sherbet x Guerilla Gold, którą pokazywałem kilka postów wyżej. Zaczęła kwitnąć na początku sierpnia, dojrzałość jak dla mnie odpowiednia, więc poszła dziś kosa. A jeszcze u mnie teraz ma być parę dni deszczowych. Zostało sporo małych topków, ale już nawet nie miałem miejsca, żeby zabrać no i ogólnie rzadko biorę jakieś najmniejsze topki. Pleśni coś wyciąłem, ale raczej mało.
Pozdrawiam .
OSxGG_20220925.jpg

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
16,832
Odznaki
4
Wow. Ładne okazy... A gdzie malkontenci z początku sezonu, spece od mozaiki i wirusów wszelakich? Gdzie Ci, którzy mówili, że Grześ skończył się na Kill'em All i rzekomo napisał kiedyś, że nie będzie robił pestek dla Polaków i Żydów?

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
24,754
Odznaki
5
Ja Żydem,to już sie nie załapie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół