- Buchów
- 3,911
- Odznaki
- 3
Ale nie ma tam żadnych roslin z nasion ggs , no chyba że się mylę?Chyba spełniam, już 2 relki za mną. Teraz z 3 ruszyłem.
Ale nie ma tam żadnych roslin z nasion ggs , no chyba że się mylę?Chyba spełniam, już 2 relki za mną. Teraz z 3 ruszyłem.
No tak nie ma. Myślałem że mogą się tam pojawić, no w każdym bądź razie. SZKODA.Ale nie ma tam żadnych roslin z nasion ggs , no chyba że się mylę?
F2 seedsNo tak nie ma. Myślałem że mogą się tam pojawić, no w każdym bądź razie. SZKODA.
Teraz pytanie. Widziałem gdzieś/kiedyś w jakiś seedbankach twoje ziarenka, ale nigdzie nie były dostępne... Mógłbyś Mi napisać gdzie takowe można zakupić jeżeli istnieje taka możliwość? Z góry dziękuję!
MogąNo tak nie ma. Myślałem że mogą się tam pojawić .
Popatrz na f2seedna OS juz chyba za pozno, ale zapytam gdzie mozna kupic pestki od grzesia?
Trza było se kupić, a nie patrzeć czy może coś za darmo się trafi. Jak się planuje manewry to co to za wydatek kupić trochę pestek?. Pozdrawiam.Troszkę bieda że nie skorzystam. W tamtym roku gorrila cookies auto ogień ....ludzie się bili to palonko...brak zdjęć dowodów.....
Nigdy nie dostałem stąd nic za darmo, teraz mi się włącza myśl debiluuuuuuuTrza było se kupić, a nie patrzeć czy może coś za darmo się trafi. Jak się planuje manewry to co to za wydatek kupić trochę pestek?. Pozdrawiam.
Na Grzesia wydalem swoje,wspieram Polonię od zawszeNigdy nie dostałem stąd nic za darmo, teraz mi się włącza myśl debiluuuuuuu
Następny wrażliwy jak mu się coś powie, wspieraj co chcesz, ale radzę Ci nie ubliżać bez powodu.Nigdy nie dostałem stąd nic za darmo, teraz mi się włącza myśl debiluuuuuuu