akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Golden Teacher 1200ml shroom.it Pierwsza uprawa w życiu

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
1
Siemka zamówiłem grzybnie z matą konopną 4 dni temu wszystko rozpocząłem, zalałem wodą zostawiłem w spokoju na 16 godzin potem odłałem wode i od tego czasu cisza, ona przyszła już cała biała, otwieram z dwa razy dziennie i wachluje psikam wodą, ale nic nie wyrosło poki do nawet pierwsze piny

Tak wygląda aktualnie
Link : ZDJĘCIA WRZUCAMY DO GALERII FORUMOWEJ

Ostatnią edycję dokonał moderator:

pikpok.mad

Member
Buchów
8
Przede wszystkim kolego sterylność , sterylność i jeszcze raz sterylność. Mi raz 3 kity przyszły i jeden od razu miał zakażenie i kupa z niego była. Natomiast pozostałe dwa spoko . Notabene gratis był lipny ale dobrze ze dali.

Buchów
1
Przede wszystkim kolego sterylność , sterylność i jeszcze raz sterylność. Mi raz 3 kity przyszły i jeden od razu miał zakażenie i kupa z niego była. Natomiast pozostałe dwa spoko . Notabene gratis był lipny ale dobrze ze dali.
To na filmiku co pokazałem to wszystko git ?

fishu943

New member
Buchów
1
Siemanko foruuumowicze, mogę się tutaj podpiąć do tematu? przygotowalem growboxa zgodnie z instrukcją (mata konopna zalana na 18h, nadmiar wody odlany, wsadzony do worka z woda). po 30 dniach cisza jak makiem zasiał. w miedzyczasie worek otwarłem z 2-3 razy, zeby sprawdzić kontrolnie czy coś się tam nie pojawiło. Jest szansa, że coś z tego będzie?

Shadow80

Member
Buchów
9
Siemanko foruuumowicze, mogę się tutaj podpiąć do tematu? przygotowalem growboxa zgodnie z instrukcją (mata konopna zalana na 18h, nadmiar wody odlany, wsadzony do worka z woda). po 30 dniach cisza jak makiem zasiał. w miedzyczasie worek otwarłem z 2-3 razy, zeby sprawdzić kontrolnie czy coś się tam nie pojawiło. Jest szansa, że coś z tego będzie?
30 dni to już kupa czasu jak na taki rodzaj growkitu. Jak nie ma postępu w kolonizacji żadnych to może z tego nic nie wyjść niestety. Jakies zmiany powinno być widać po takim czasie. Lepiej następnym razem zamów automatyczny worek. Dobre automaty znajdziesz w Epic Fungi. Zdecydowanie dla mnie pewniejsze automaty a już trochę ich przerobiłem. A ten z mata konopna to napisz do sklepu czy to normalne.

fishu943

New member
Buchów
1
30 dni to już kupa czasu jak na taki rodzaj growkitu. Jak nie ma postępu w kolonizacji żadnych to może z tego nic nie wyjść niestety. Jakies zmiany powinno być widać po takim czasie. Lepiej następnym razem zamów automatyczny worek. Dobre automaty znajdziesz w Epic Fungi. Zdecydowanie dla mnie pewniejsze automaty a już trochę ich przerobiłem. A ten z mata konopna to napisz do sklepu czy to normalne.
ok, dzieki za odpowiedz, juz pisze do sklepu. Rzuce okiem na epic fungi :)

fishu943

New member
Buchów
1
ok, dzieki za odpowiedz, juz pisze do sklepu. Rzuce okiem na epic fungi :)
Odswieżając temat, po 30kilku dniach wrzucilem growkit w kąt, w miedzy czasie napisalem do sklepu-> krokiem miałbyć reset.
Wracając po tygodniu przerwy zeby się zabrać za reset, zdziwko! GROWKIT PEŁNY- :D

Grzybiarze mam pytanko. wszystko co się stało było bez mojej kontroli, prawie kazdy kapelusz był otwarty, na niektórych kapeluszach była czarna maź którą dało rade wyczyścić. Są one gites?

mykozerca77

New member
Buchów
0
Tez mam kita z mata konopna 11 dni od wrzucenia do baga i zero zmian od dnia 1, kiedyś miałem z tej samej firmy ale bez tej maty i po 2 tyg już był zbiór

fishu943

New member
Buchów
1
Tez mam kita z mata konopna 11 dni od wrzucenia do baga i zero zmian od dnia 1, kiedyś miałem z tej samej firmy ale bez tej maty i po 2 tyg już był zbiór
poczekaj, moze to wina właśnie tej maty konopnej ^^ daj znac co się bedzie działo za kilka dni.

mykozerca77

New member
Buchów
0
poczekaj, moze to wina właśnie tej maty konopnej ^^ daj znac co się bedzie działo za kilka dni.
dam znac w tym temacie jeszcze zastanawiam się nad zrobieniem „resetu” czyli ponowne nawodnienie maty na 6h to ma sens tak to się w ogole robi? grzybnia się nie utopi?
Ile ci wyszło po 1 rzucie? opłacało sue czekac te +30 dni

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół