akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Goldenteacher.pl - opinie o sklepie

Wyszukiwarka Forumowa:

Himars

Well-known member
Buchów
37
Znalazłem Cię po nicku.

08.04 wysłaliśmy do Ciebie pytanie czy chcesz poczekać na wrośniaka różnobarwnego (produkt na zamówienie) - czy wysyłać w dwóch paczkach (oczywiście na nas koszt). Nie mamy odpowiedzi ani innych emaili od Ciebie - tak więc jw. odezwij się proszę na tego gmailowego.

Dobrego dnia! #elo920
Jak 08.04 to do chłopaka jeszcze nie dotarło... Trzeba czekac😉

imofake

Member
Buchów
0
@goldenteacherpl czyli wszystkie paczki z 07.03 nie zostały wysłane 🫢, niestety żadnego maila z pytaniem nie dostałem, tak sprawdziłem spam. Kiedy mogę spodziewać się wysyłki ?

imofake

Member
Buchów
0
@goldenteacherpl jedyny mail od Was jaki mam to z 09.03 z potwierdzeniem zamówienia i utworzoną przesyłkę z 11, która nie została wysłana. Trochę słabo to wygląda, że odpowiedź od Was dostałem dopiero na publicznym forum, a nie w odpowiedzi na maila

imofake

Member
Buchów
0
Btw, na maila goldenteacher920 też nie odpisujecie pomimo tego, że obiecywaliście szybkie rozwiązanie sprawy, bardzo proszę o potwierdzenie przesłania maila z 08.03 tak aby każdy na forum mogl
Zobaczyć czy to prawda że się odzywaliście, jedno kłamstwo już w poście było że wszystkie przesyłki z 7 są wysłane.

Buchów
4
Btw, na maila goldenteacher920 też nie odpisujecie pomimo tego, że obiecywaliście szybkie rozwiązanie sprawy, bardzo proszę o potwierdzenie przesłania maila z 08.03 tak aby każdy na forum mogl
Zobaczyć czy to prawda że się odzywaliście, jedno kłamstwo już w poście było że wszystkie przesyłki z 7 są wysłane.
Odpisałem w 4h na email wysłany na gmail. Uważam to mimo wszystko za w miarę szybką odp. ;)

Nieważne już - najważniejsze, że jesteśmy już w kontakcie!

Dobrego dnia! #elo920
Paweł.

Buchów
4
Aktualizacja: sprawa rozwiązana.

Growkity "dostarczone pod drzwi" z bonusem za utrudnienia. Wrośniak zostanie dosłany gdy będzie gotowy (towar na zamówienie). Temat zamówienia zamknięty, jak zwykle pozytywnie dla obu stron :)

Dla tych którzy tu przyjdą z podobnym problemem, napiszcie proszę na awaryjny goldenteacher920 MAŁPA gmail KROPKA com - różne cuda dzieją się czasem. Nigdy umyślnie nie ignorujemy emaili dot. zamówień.

Dobrego dnia!
#elo920
Paweł

imofake

Member
Buchów
0
Krótkie podsumowanie poprzednich postów, starych postów chyba nie mogę usnąć.

- zamówienie złożone 07.03, do 18.03 całkowity brak kontaktu, brak odpowiedzi na maile podane na stronie
- odpowiedź dostałem dopiero przez to forum.
- pierwsza informacja podana na forum przez @goldenteacherpl, że wszystkie zamówienia z 07.03 nie była prawdziwa, ponieważ nie dostałem zamówienia.
- druga informacja o wysłaniu maila 08.03 do mnie z informacją o brakującym produkcie również nieprawdziwa, żadnego maila nie dostałem, jak prosiłem o potwierdzenie wysłania takiego maila to dostałem info, że nowy crm i jakoś maile się zgubiły.
- tak dostałem paczke, tak dostalem gratisy, ale zamieszanie przy tym było ogromne
- dostałem info, że w tym tygodniu będą wysłane brakujące produkty, zobaczymy czy to prawda 😂oczywiście na stronie nie ma informacji że produkt nie jest na stanie

Podsumowując, jeżeli zależy Wam na szybkiej i bezproblemowej dostawie to nie tutaj 🫢 Nie w moim interesie jest bieganie za zamówieniem i szukaniem kontaktu do sklepu, bo mail ze strony nie działa. Jeżeli dojdzie brakującą paczką to dam znać po jakim czasie od zamówienia

Buchów
4
@imofake wrośniak zostanie wysłany w tym tygodniu, zgodnie z ustaleniami. Informacja o produkcie „na zamówienie” jest cały czas na kartach produktów takich jak Wrośniak, Soplówka czy Lakownica.

Co do podsumowania - przeprosiłem, wyjaśniłem, przyjechałem osobiście. Dodałem też pokaźny gratis. Problemy techniczne spotkały się z problemami logistycznymi i zwykłym zamieszaniem. Nie było tutaj złej woli ani kłamstwa.

Dobrego dnia!
#elo920
Paweł

Piżmak

Well-known member
Buchów
45
@imofake Dzięki za ten temat mordo, bo właśnie planuje 3 GK zamówić, ale muszę mieć pewność że dojdą do mnie w określonym terminie, a jak tutaj jest taka lipa z wysyłkami to już wiem żeby udać się w inne miejsce.

starygrzyb

New member
Buchów
0
Rowniez posiadam podobny problem, zamowilem growkit 11.04, probowalem sie skontaktowac ze sklepem 1 raz przez formularz kontaktowy, potem poproatu droga mailowa, jednak odpowiedzi nie otrzymalem. I nie chodzi tu o to ze musze miec ten growkit teraz, poprostu fajnie byloby wiedziec co sie dzieje z moja przesykla kiedy moge sie spodziewac dostawy. A przesylka zostala utworzona tydzien temu i echo.

Buchów
4
Rowniez posiadam podobny problem, zamowilem growkit 11.04, probowalem sie skontaktowac ze sklepem 1 raz przez formularz kontaktowy, potem poproatu droga mailowa, jednak odpowiedzi nie otrzymalem. I nie chodzi tu o to ze musze miec ten growkit teraz, poprostu fajnie byloby wiedziec co sie dzieje z moja przesykla kiedy moge sie spodziewac dostawy. A przesylka zostala utworzona tydzien temu i echo.
Napisz proszę na alternatywny adres: goldenteacher920 MAŁPA gmail.com - zobaczę szybko co się zadziało.

Dobrego dnia!
#elo920
Paweł

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół