akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

"Grandma Eats Cannabis"

Wyszukiwarka Forumowa:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Chcialbym miec taka babcie :roll: codzień na ciasteczka bym zapadał :D

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
JA JESTEM NA GASTRONOMI I CHYBA SPRAWIĘ SOBIE TĄ KSIĄŻECZKĘ JAK BĘDZIE MOŻNA JĄ W POLSCE KUPIĆ A JAK NIE TO ŚCIĄGNĘ!
:mrgreen:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe bede sie modlil zeby sie ta ksiarzka ukazala niebawem w sklepach ;]

B

Beno16

Guest
respect dla tej babuni!!!!!!!!!

...................tyle dzrzewek...........

Bartoneee

Well-known member
Buchów
0
Ej robimy STRAJK!!! Babciu trzymaj SIE!!! Wszystkie babcie powinny brac z Ciebie przyklad i piec magiczne ciastka swoim wnukom!!! :thumleft: A tak swoja droga to jesli ganja jest wykorzystywana jako lekarstwo to powinno sie zezwalac bez zastrzezen bo ZDROWIE jest najwazniejsze prada??? :cheers:

M

Melckor

Guest
ejjj co na tym zdjeciu robi moja babcia :O:O?? :D oo nie zabrali jej magiczne zioła ^_^

D

delete

Guest
nie no takiej babci to pozazdroscic zastanawiam sie co my forumowicze za te kilkanascie lat bedziemy robic jak bedziemy dziadkami ja to sobie mysle ze bede uprawial dobre palonko i kazdego dnia bede zasiadal z fifka w fotel bujany i kiwal sie hehehe ;D

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
super babcie nie to co moja 2 suka wy***ała mi planty z okna ku**a stara ale mam dniedaleko domu taką ze z nią zapalic ziela moge znaczy przyniej casem mi daje na połówe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół