• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Green Dragon / Zielony Smok - nalewka z marihuany

Wyszukiwarka Forumowa:

RickK

O T h C
Buchów
1,000
Odznaki
6
po teście, że cokolwiek pisałem, to zdam relację.
Miłej zabawy😀
A więc tak. po około 2 ml efekt podobny to zapalenia jointa, smak bardzo mocny, wyrazista konopia i zostawia fajny posmak browarka konopnego. Wczoraj skusiłem się na ok. 5ml, przepalilem bongiem i zagryzłem gramem Golden Teacherów. Polecam każdemu spróbować, relaks totalny, nawet 2 filmy obejrzałem, nie robiąc tysiąca innych rzeczy w między czasie. Cudowny trunek. Peace!

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,736
Odznaki
10
Brzmi jak przepis na miks do wyłączenia ADHD skoro aż tyle potrzebujesz, żeby wysiedzieć na filmie xD

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
6,330
Odznaki
7
Ktoś ma pomysł czemu taka konsystencja wyszła po dolaniu wody? Zrobione najpierw QWET potem dekarbo we wrzątku i zalane spirytusem 96% i miało kolor ciemnobrązowy klarowny a po dolaniu wody zrobił się likier? Zrobiłem jeszcze z abv i to samo się zrobiło po dodaniu wody
1000016651.jpg

Ostatnia edycja:

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
6,330
Odznaki
7
To czym to idzie że innym wychodzi ciemnozielone ale klarowne a mi się taki likier zrobił po dodaniu wody?

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,841
Odznaki
5
Pewnie nie rozcieńczają. Ja np GD nie rozcieńczałem.

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
6,330
Odznaki
7
No już myślałem że coś z***alem bo na 17 stron wątku nie widziałem takiego likieru... No wygląda mało apetycznie ale pachnie elegancko, ale walić taki 96% to hardkor dla mnie
Btw wczoraj przypadkiem gdzieś trafiłem na filmik z patentem jak usunąć chlorofil z nalewki może kogoś zainteresuje

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,841
Odznaki
5
No ja takiego 96 nie piję, tylko dodaję powiedzmy 5ml do drina np. I po wlaniu tych 5ml tez robi się mleko w szklance.

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,736
Odznaki
10
Jeśli rozrobi się spiryt przed dodaniem materiału, to kolor będzie normalny. Ja zawsze zrzucam do ok 70%. Jakiś czas temu dostałem od kumpla wódkę Stock 69%, następnym razem na niej zrobię xD

Dzieci Kwiaty

Well-known member
Buchów
892
Odznaki
2
Niby przy nalewkach jest zasada ze jak rozcieńczasz to alkohol do wody, nie na odwrót. Ale czy to się sprawdzi przy DG to sam zobacz

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,748
Odznaki
1
Niby przy nalewkach jest zasada ze jak rozcieńczasz to alkohol do wody, nie na odwrót. Ale czy to się sprawdzi przy DG to sam zobacz
Myślę że dziadkowe praktyki mają sens. Ja zawsze chlapię 90%plus. Zawsze na spirytusie. Nie żebym kozak był...Ale tyle % należy popić. Chyba że dla kogoś to codzienność to inna bajka. Ale zwykły śmiertelnik nie wypije z reguły. Czyli ja ten w średniej. Wypije Ale popić trzeba.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół