• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[Green Lamp 125CFL][0.24 m2][2 x no name znalezione w paleniu] Historia Moja i Marzenki.

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy Marzenka urodzi choc troche.. ;)

• yes

Głosów: 38 56.7%
  • no

Głosów: 29 43.3%

• Łącznie głosujących
    67

marzenka

Well-known member
Buchów
0
Witam na poczatku chcialem sie przywitac z wszystkimi, od paru dni badzo czesto tu zagladam i bardzo mi sie tu podoba .
Do rzeczy... pewnego dnia okolo 2 miesiecy temu dostalem od znajomego woreczek z paleniem w ktorym znalazlem pare ziarenek a ze juz wtedy bylem lekko usmiechniety to nie zastanawiajac sie dlugo wlozylem ziarenko do doniczki z kaktusem. Juz po paru dniach zobaczylem mala roslinke ktora nazwalem Marzenka po mojej bylej dziewczynie . Nie zwracalem na nia duzej uwagi , troszke podlewalem a ona rosla i rosla.
Bardzo ja lubie i chcialm bym umilic jej krotki zywot, dlatego drodzy panowie prosze was o jakie kolwiek rady.

Marzenka jest podlewana co 3 dni, kupilem jej odzywke z (nitrogenem, fosforem, potasem) i tu pierwsze pytanie czy caly czas powinienem podawac jej odzywke czy tylko uzywac np co 3 podlewanie ??

Co do swiatla to dopiero od niedawna uzywam oswietlenia (cfl 8w) staram sie swiecic 12h na dobe.

Mam zamiar w poniedzialek przesadzic ja do wiekszej donicy (15litrow)
i pytanko kolejne jaka ziemie kupic, dodam ze mieszkam w irlandii wiec pewnie bede musial znalezc odpowiednik.

Licze na wskazowki, jestem bardzo ciekaw do do plci moze ktos juz wie?

Dzieki z gory za odp

Tak wygladalo wszystko za nim zaczalem buszowac po tym wspanialym forum

Podejrzewam ze tutaj mamy pre flowery czyli raczej to dziewczynka prawda...?

Kolejne dwa dni pozniej Marzenka zostala poddana lekkiemu treningowi, jest bardzo dzielna ;)

Dziekuje za uwage ;) i prosze o cenne komentarze

Ostatnią edycję dokonał moderator:

marzenka

Well-known member
Buchów
0
lampa

Lampa juz zmieniona na filipa 18w , swieci powaznie a Marzenka bardzo zieloniutka sprawa wrazenie bardzo zdrowej dlatego troche dziwia mnie wyniki ankiety... :pl:

freq_

Well-known member
Buchów
1
a nie zauważyłeś ze się wyciąga?

sid000

Well-known member
Buchów
0
Podejrzewam ze tutaj mamy pre flowery czyli raczej to dziewczynka prawda...?

Każda tak ma........jakby ci u powiedzieć po co to jest hyyymmmm.....jak masz kobietę w ciąży to dziecko musi przez coś wyjść więc ona robi takie (hymm hymmm ) jak to nazwałeś pre flowery :D i z tego wychodzą potem albo jajca albo kwiatki myślę że i tak nie zrozumiesz bo na fazie jestem sam nie wiem co pisze :D

Ale wiem jedno że z niej nie wyjdzie więcej niż 2 G :D
Wy*** to bo tylko przypał z takim czymś na chacie (a ch***wo dostać zarzuty za takiego badyla):freak::zombi:
Ja bym wstawił te foty (Badyle jak nie oprawiać marihuany ale jakoś mi cie szkoda więc ja tego nie zrobię :D

marzenka

Well-known member
Buchów
0
Wiem ze zle zaczalem, nigdy nie pisalem ze jestem expert ogrodnik, widze ze jest wyciagnieta bo przez pierwsze 5 moze 7 tyg nie miala wogole swiatla. Teraz jak juz na nia cfl18w swieci to widze ze bardzo sie jej to spodobalo. Nie wy***ie jej bo ja lubie , powiedz mi lepiej sido co zrobic zeby umilic jej troche zycia. Grow box napewno zmontuje nie wiem jeszcze kiedy... W miedzy czasie siotra marzenki jest juz w namoczonym papierowym reczniku.... czekamy na otwarcie.
ps tam gdzie mieszkam powiedzmy ze moge chodowac ile chce na uzytek wlasny... Jak naprawde mial bym pechac musial bym zaplacic kolegium w wysokosci okolo 300euro.

Pozdrawiam !!!

ps. ziemia wydaje mi sie ze dobra bo rosnie powaznie

swiatlo jest 18/6

wilgotnosc nie sprawdzalem ale podejrzewam ze dobre bo mieszkam 20 m od morza wiec nie wiem czemu wnioskujesz ze tylko 2 g uzbieram ... ;/

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sid000 widze ze jestes optymistą .. z tego to nie wiem czy kolego zbierzez 0,5g... suchego

high head

Well-known member
Buchów
0
Jest też ciemna strona Twojej uprawy. Jak Ci nie daj bóg psy wpadną na chate to zawiasy za 0.5 gieta

oleander

Well-known member
Buchów
0
Mowisz ze siostra marzenki juz lezy i kielkuje (i blad trzeba bylo z tym poczekac dopuki nie zmajstrujesz boxa bo tak beda 2 marzenki)Pytasz co moglbys zrobic aby umilic jej zycie? Najlepiej zrobic jej tego boxa bo tak bedzie sie piela dalej w gore . Nawet nie mysl o tym zeby sie jej pozbywac jeszcze zobaczysz jak szczeki opadna tym co ci mowili ze bedziesz mial pol gieta a ty szarpniesz z poltorej . Bedziesz mial zdobyte doswiadczenie i troszke palonka ale najwazniejsze ze wlasne . Pozdro dla ciebie i dla marzenki trzymam za was kciuki.

marzenka

Well-known member
Buchów
0
Dzieki wielkie olenader, mam nadzieje ze damy rade... co do boxu to musze cos znalezc na aledrogo albo na rybaju tylko nie bardzo wiem na ktora obudowe sie zdecydowac...

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
Podejrzewam ze tutaj mamy pre flowery
gdzie ty je widzisz?

nie dziwię się, że bohaterowi tej opowieści kobieta zwiała jeśli traktował ją tak jak marzenkę - roślinkę.

naucz się odpowiednio traktować kobiety - one muszą stać w blasku! to twoje zadanie oczywiście - musisz jej kupić wszystko, czego ona zapragnie. bezwzględnie. 18W CFL to o wiele za mało. do tego musisz szybko wyczuwać jej nastroje - pomogą ci w tym mierniki (temp. wilg. pH). działaj chłopie bo i ta laska ci zwieje - do krainy wiecznych topów...

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Na moje oko nic z Marzenki konkretnego nie wyczarujesz już. Najpierw myśl potem rób, nie na odwrót.

marzenka

Well-known member
Buchów
0
Drodzy koledzy ;)

Po pierwsze to ja zostawilem Marzenke nie ona mnie....
Dlatego drugie nasionko nazywa sie juz Klaudia ;)
Wiem macie absolutna racje co do marzenki ze zostala zaniedbana....
ale mam dobre wiesci, znalazlem miejsce dla mojego grow boxa.
Mial to byc pc box ale chyba dam rade zmontowac cos troszke wiekszego
60 x 30 x wysokosc okolo metra ale oczywiscie nie chce ciagnac do sufitu...
Jutro kupuje powazna donice dla marzenki i bedziemy trenowac poraz drugi, za pierwszym razem nie udalo sie i zlamalem ja troszke...
Pozdrawiam i wrzuce mala fotke jutro

sid000

Well-known member
Buchów
0
gdzie ty je widzisz?

nie dziwię się, że bohaterowi tej opowieści kobieta zwiała jeśli traktował ją tak jak marzenkę - roślinkę.

naucz się odpowiednio traktować kobiety - one muszą stać w blasku! to twoje zadanie oczywiście - musisz jej kupić wszystko, czego ona zapragnie. bezwzględnie. 18W CFL to o wiele za mało. do tego musisz szybko wyczuwać jej nastroje - pomogą ci w tym mierniki (temp. wilg. pH). działaj chłopie bo i ta laska ci zwieje - do krainy wiecznych topów...

LoL czytaj trochę to napisał (marzenka) :D

A z tym to nie wiem o co ci chodzi o moje planty?

Jak o moje to ja swoim nic złego nie zrobiłem (no może dzisiaj bawiłem się w super Cropping dobrze wyszło ale u***ałem główny szczyt tak z 10 cm ale zrobiłem zrobiłem za***iste połączenie :pr::freak::zombi::freak2::sunny::crazy:<lol2>
https://www.google.com/url?q=http:/...ds-cse&usg=AFQjCNGtZ-s2p9V_NeMSS0UtTeka5vNr5Q

marzenka

Well-known member
Buchów
0
marzenka reaktywacja ;)

Panowie wracam marzenka co zapewne was bardzo zdziwi ma sie wysmienicie... Troszke postudiowalem kupilem donice 11l dobra ziemie wykonalem lekki trening i zamieszczam zdjecia a wy jak zwykle mozecie sie troche ponasmiewac z mojego badyla ;)))

tu marzenka jeszcze przed treningiem zdjecie robione pare dni temu

Marzenka otrzymala ten bardzo malo profesjonalny trening wczoraj i jak narazie ma sie bardzo dobrze

Donice mam dosyc duza wiec bedziemy marzenke zaokraglac na okolo tak jak na zamieszczonym zdjeciu ponizej...

Teraz zamieszczam zdjecie mojego growboxa ktory zostanie umieszczony w kuchni;) obok lodowki

Wiem wiem swiatlo do dupy i nic nie zabudowane... To tez mam zamiar zmienic jeszcze w tym tyg , mylar bedzie zakupiony niebawem a co do swiatla wlasnie nabylem 125clf cool ligh lumii

Mysle ze to na tyle jak cos sie zmieni dam znac ;)) pozdr

a na deser daje male makro :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół