akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

grom z nieba

Wyszukiwarka Forumowa:

ganja90

Well-known member
Buchów
0
siema... proszę was o pomoc... mam 3tygodniowe roślinki na oucie, 2 diesel rydery w doniczkach i 3 passiony w ziemii, to co dzis spotkalem "ostrzeżenie przed Burzą Opis: Możliwe są miejscowe burze, podczas których deszcz będzie ulewny oraz połączony z porywistym wiatrem i gradem. Podczas burz może spaść 5-15 mm deszczu, grad o średnicy 0,5-1 cm, a wiatr w porywach do 70 km/h.
Zagrożenia: Gwałtowne zjawiska mogą powodować zniszczenia w energetyce, rolnictwie, budownictwie, leśnictwie i utrudniać ruch na drogach. Ulewy mogą powodować podtopienia." Dokładnie w mojej miejscowości ma spać 43 mm / 12h. Jak moje malutkie zabezpieczyć przed tym pie****nięciem? Butelki po wodzie mineralnej dadzą radę? czy gnać z folią? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Z góry dzięki... pozdro rolnicy :spalony:

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
witaj w klubie:/ tylko co ja mam dać na planty 150cm i rozrośnięte full/???

Barak

Well-known member
Buchów
0
przed burzą jedynym sposobem jest np: bierzesz wiadro,dajesz na rośline, dodatkowo folie na wiadro i ciężkimi kamieniami unieruchamiasz wiadro z folią. Tylko w tety łatwo o przypał...<shiza>
(jak mają 150 cm to chyba kubeł na śmieci >.<)

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
przed burzą jedynym sposobem jest np: bierzesz wiadro,dajesz na rośline, dodatkowo folie na wiadro i ciężkimi kamieniami unieruchamiasz wiadro z folią. Tylko w tety łatwo o przypał...<shiza>

xx kubłów na śmieci nie ma szans licze na farta do końca outa już i tak idzie nie po mojej myśli jak zwykle.

Barak

Well-known member
Buchów
0
xx kubłów na śmieci nie ma szans licze na farta do końca outa już i tak idzie nie po mojej myśli jak zwykle.
Ty masz nature, a moje ***any yeti z lasu znalazł:/ i teraz na spota nie mogę chodzić bo nie wiem czy nie czuwa
<shiza>

bogdan mówi bongo

Well-known member
Buchów
0

gratuluję wyobraźni, wiadro na planta na spocie i codzienne sledzenie pogody:rambo:

Barak

Well-known member
Buchów
0
gratuluję wyobraźni, wiadro na planta na spocie i codzienne sledzenie pogody:rambo:
a po cholere codziennie? jak jest zapowiadane że wnocy będzie grad+wiatr w ch*j to tylko wtedy (i tak w nocy przecież się panienka nie doświetla więc co za różnica czy w wiadrze czy nie?).
Nigdzie nie pisałem że to pomysł długofalowy.
Masz lepszy pomysł? pochwal sie!<shiza>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół