nasiona marihuany

GrowBox 0.18m2... liczba roslin 2

Wyszukiwarka Forumowa:
T

tiger

Guest
Witam oto mój projekcik małego grow boxa dosc taniego do złozenia… materiał jest dowolny lecz jeżeli komuś zależy na odpowiedniej dyskrecji można skorzystać z mojego projektu

Dodatkowo mam pytnie ile roślin można zmieścić na powierzchni 0.18 m2

Materiał: sklejka 5mm (ja użyje płyty meblowej o grubości 18mm
Oświetlenie: 6 św.kompaktowych 23w firmy Apollo /jedna daje 1450 lum(długośc 180mm) cena jednej 11zł(opcjonalnie są dostępne 26w dające 1650 lum i długości 190mm). Łącznie przy zastosowaniu 23W da nam 138W i 8700 lm…. Po przeliczeniu da nam to 48285 lum/m2
(opcjonalnie w puzniejszej fazie wzrostu można dołożyć jedną świetlówke na ściane o mocy 5W(290lm) lub 10W(600lm))
str producenta : http://www.apollolighting.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=36
Wymiary: Szerokośc 36cm długość 50cm … wysokość 120~130 cm
Wentylator 12V + zasilacz z regulacją …
Sciany pomaluje na biało… pod świetlówki wykonam odpowiedni stelaż żeby muc regulować wysokość…. Ja przypuszczam ze max roślinek jakie wejdą tam jest 2

S

sdfsdf

Guest
zanim sie cos napisze to trzeba troche poczytac! takich problemow bylo mnustwo juz tutaj a pozniej z takiego powodu robi sie syf :/ na jedna roslinke trzeba powierzchni 30cm X 30cm
moze 2 roslinki Ci sie powinny zmiescic!
Pozdro!

T

tiger

Guest
pytanie było przy okazji ... poniewarz niemoge znalesc jaka powieszchnia jest potrzebna na 1 krzaka...

a grow box ktory tutaj podałem jest tylko wskazowka dla innych i podpowiedzia czego szukac po jak najnizszej cenie (świetlowki apollo) pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół