W
WARSZAWA HWDP
Guest
mam spory problem sie jednak okazało temp. która panuje w mojej szafie to około 28/30stopni na samym dnie wiec przedemną jeszcze montarz tylko niewiem co zrobic bo na sam dół szafy dałem dwa wiatraki nawiewajace o mocy 150cm3/h na góże tyle ze (błąd) nad lampa wentylator 200cm3/h(do poprawki) lampa hps400 (straszny piekarnik) wymiar szafy to 147x79x59 i mam mały a moze nie taki mały problem z temperaturą kto potrafi cos doradzic co mam zrobic mysle nad kupieniem jeszcze dwóch takich wentylacji 150cm3/h wtedy powinno byc juz chyba dobrze ale czy moge cos zrobic z tymjeszcze nie wkładajac wiecej pieniedzy w ta szafe niz włorzyłem (pracy tez) prosze o pomoc w rozwiazaniu mojich powikłan temperaturowaych
temperatura na dnie szfy czyli około 100cm to około 30/31stopni dzis dokupiłem jeszcze jeden taki wentylator 150cm3/h za nastepne 25.99 czyli juz 8dych na wentylatorki poszło ale mam nadzieje ze cos zdziałam pomyslałem ze musi byc wieksza wentylacja wiec go dam jeszcze obok tej co jest lub pod zeby była blirzej lampy no i cobaczymy puki co szafa miejwiecej wygląda tak
teraz jeszcze tylko znowu przesuwanie montowanie piłowanie instalowanie itp;] no i zobaczymy czy nie musze kupic jeszcze jednego;/
i po co ja sie tak na tego hps400 napaliłem jak z nim tyle kłopotów;/
[ Dodano: 2006-03-19, 20:41 ]
tak wyglada to w realu po aktualizacji prawilnie
lampa prezentuje sie tak (zamontowana na stałe)
2)
3)
LAMPA TA EMITUJE NAPRAWDE DUZĄ TEMPERATURE CO JEST DUZYM KŁOPOTEM;/
[ Dodano: 2006-03-19, 20:52 ]
a tak wygladaja wentylatory w szafie, 2 na dole, jeden na górze, na dole ustawione sa jako wiejace, na górze wywiewajace, moc 150m3/h planowany montarz czwartego;/
temperatura na dnie szfy czyli około 100cm to około 30/31stopni dzis dokupiłem jeszcze jeden taki wentylator 150cm3/h za nastepne 25.99 czyli juz 8dych na wentylatorki poszło ale mam nadzieje ze cos zdziałam pomyslałem ze musi byc wieksza wentylacja wiec go dam jeszcze obok tej co jest lub pod zeby była blirzej lampy no i cobaczymy puki co szafa miejwiecej wygląda tak
teraz jeszcze tylko znowu przesuwanie montowanie piłowanie instalowanie itp;] no i zobaczymy czy nie musze kupic jeszcze jednego;/
i po co ja sie tak na tego hps400 napaliłem jak z nim tyle kłopotów;/
[ Dodano: 2006-03-19, 20:41 ]
tak wyglada to w realu po aktualizacji prawilnie
lampa prezentuje sie tak (zamontowana na stałe)
2)
3)
LAMPA TA EMITUJE NAPRAWDE DUZĄ TEMPERATURE CO JEST DUZYM KŁOPOTEM;/
[ Dodano: 2006-03-19, 20:52 ]
a tak wygladaja wentylatory w szafie, 2 na dole, jeden na górze, na dole ustawione sa jako wiejace, na górze wywiewajace, moc 150m3/h planowany montarz czwartego;/