• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

growbox do oceny

Wyszukiwarka Forumowa:

animal

Member
Buchów
0
wymiary- 60x60x125

wentylacja- 3x zephyr 120. (jeden wtłaczający, dwa wydmuchujące) w planach będzie jeszcze jeden mieszający. Na zdjęciu zamieściłem wstępne rozmieszczenie wentylacji. Może takie być?

oświetlenie- szykuje się do kupna jakiegoś hpsa. 150wat spokojnie starczy, ale 250 da mi większy plon. Zgadza się? Chciałbym abyście pomogli mi w wyborze oświetlenia do maks 250zł wraz z odbłyśnikiem. Na allegro znalazłem coś o nazwie "lampa sodowa hps-250w int argo". Jak znacie jakieś lepsze zamienniki do prosiłbym o propozycje. Dodam że ta lampa ma być na rozwój i kwitnienie.

Czy pod lampę dać jakieś szkło? czemu ono ma służyć?

---------- Aktualizacja posta 16-07-2012 16:53 ---------- Czas poprzedniego posta 14-07-2012 12:43 ----------

Pomocy!!!!

sadowniczka

Well-known member
Buchów
0
nie widać foty

zajrzyj sobie do mnie - mam bardzo podobne parametry boxa (50x60x130)

z 250W przy takich wentylach będzie za ciepło - mam HPS150W, identyczną ilośc takich samych jak Twoje wentylatorów i bez szyby w gorące dni temperatura dochodziłą do 38-39st!! więc 250W na taką powierzchnię to tylko w cooltube a i tak może być ciężko..

animal

Member
Buchów
0
czyli dopiero w trakcje się okaże czy będzie mi ona potrzebna.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół