• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

growbox na zamówienie

Wyszukiwarka Forumowa:

trzoda kru

Member
Buchów
0
witam wszystkich użytkowników forum.
Chciałem was zapytać czy znacie jakiś sklep który posiada grow boxa o wymiarach 50x50x150+ w swojej sprzedarzy lub robi na zamówienie bo na tych na których szukałem nie znalazłem odpowiadających mi wymiarów z góry dziękuję za pomoc

trzoda kru

Member
Buchów
0
no właśnie 60 na 60 nie może być potrzebuje 50 na 60 lub 50 na 70 orientuje się ktoś czy można na zamówienie

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Na allegro działam jako konto losportieros, wpiszesz i pojawią się moje aukcje i kontakt
i to samo dopiero będzie reaktywowane jako growshop z produkcją namiotów:
growhome-box.pl
kontakt@growhome-box.pl
namioty są mojego autorstwa, nie jest to jeszcze limuzyna wśród konkurencji,
jednak to co trzeba jest już sprawdzone i rośliny mają się bardzo dobrze w moich namiotach. A najważniejsze to jestem bardzo elastyczny i wykonałem już całą masę przeróżnych konstrukcji i udziwnień. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

trzoda kru

Member
Buchów
0
wlasnie czegos takiego szukalem z nieba mi spadles kolego 10-tego wyplata to napewno sie odezwe do ciebie

Immortal

Well-known member
Buchów
0
Widzę po komentarzach że trochę już tego sprzedałeś.
Czy może ktoś z forumowiczów kupował takiego boxa ?
Wygląda solidnie, dużo lepiej niż dark street'y.
Może jakieś opinie ?

Ronin.

…….#%$£
Weteran
Buchów
2,275
Odznaki
2
witam wszystkich użytkowników forum.
Chciałem was zapytać czy znacie jakiś sklep który posiada grow boxa o wymiarach 50x50x150+ w swojej sprzedarzy lub robi na zamówienie bo na tych na których szukałem nie znalazłem odpowiadających mi wymiarów z góry dziękuję za pomoc

Kolego idź do stolarza , zrobi szafkę na wymiar, do tego dokup sobie na allegro mylar, klej w sprayu i działaj , parę zl zostanie ci na dobre oświetlenie :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół