• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Growbox.pl - Największy growshop w Polsce

Wyszukiwarka Forumowa:

growbox.pl

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
310
Jeżeli taka sytuacja ma miejsce, prosimy o składanie reklamacji lub przekazywanie takich informacji bezpośrednio do sklepu. Przesyłki są monitorowane od momentu zbierania poszczególnych produktów z zamówienia do momentu opuszczenia paczki z magazynu, więc mamy możliwość sprawdzenia co się wydarzyło.

growbox.pl

Weteran
Buchów
310
advanced-promo.jpg

🌿
✨
Czas na rewolucję w Twojej uprawie!
🌱
💥

Przygotuj się na mega oszczędności!
🚀
Tylko teraz 30% taniej na produkty z serii Cultivator Series oraz zestawy nawozów Organics od Advanced Nutrients
🌟

To idealny moment, aby podnieść jakość swoich plonów i cieszyć się zdrowymi, bujnymi roślinami.
🌿
🌸
Nie przegap tej okazji – promocja trwa tylko do końca... no, dobra, nie będziemy Cię trzymać w niepewności, ale na pewno nie długo!
⏳

#AdvancedNutrients #CultivatorSeries #Organics #UprawaRoślin #Promocja #Oszczędności #ZdroweRośliny #EkoUprawa
🌱
💚

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
3,889
Jeżeli taka sytuacja ma miejsce, prosimy o składanie reklamacji lub przekazywanie takich informacji bezpośrednio do sklepu. Przesyłki są monitorowane od momentu zbierania poszczególnych produktów z zamówienia do momentu opuszczenia paczki z magazynu, więc mamy możliwość sprawdzenia co się wydarzyło.
Właśnie dobrze ze ludzie piszą tutaj na forum jak jest na prawdę i jak wyglądają te paczki bo sam się o tym przekonałem na własnej skórze

growbox.pl

Weteran
Buchów
310
Właśnie dobrze ze ludzie piszą tutaj na forum jak jest na prawdę i jak wyglądają te paczki bo sam się o tym przekonałem na własnej skórze
Nawet bardzo dobrze. Tylko nie będziemy w stanie czegokolwiek zmienić czy pomóc konkretnym osobom, którym coś takiego się przydarzyło, jeżeli nie mamy żadnej informacji zwrotnej. Prosiliśmy @druh nabuhah jak również Ciebie drogi @Danczan69 o kontakt w wiadomości prywatnej w celu rozwiązania sprawy/naprawienia naszego błędu, lecz nie doczekaliśmy się odpowiedzi. Żeby usprawnić nasze działania i wyeliminować słabe punkty musimy mieć informację o błędach od was, naszych klientów.

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
8,965
Odznaki
11
Wole nie podawac danych swojej przesylki mimo tego ze sa na lewe, zdarzylo sie to sie zdarzylo trudno, mozna uznac tez moje slowa za klamstwo, ja chcialem tylko dobrze dla sklepu co by mozna bylo poprawic :)

growbox.pl

Weteran
Buchów
310
Wole nie podawac danych swojej przesylki mimo tego ze sa na lewe, zdarzylo sie to sie zdarzylo trudno, mozna uznac tez moje slowa za klamstwo, ja chcialem tylko dobrze dla sklepu co by mozna bylo poprawic :)
No i fajnie, bardzo nas to cieszy. Co do reklamacji - to już Twoja decyzja. O swoje dane akurat możesz być spokojny. Przy następnym zamówieniu napisz wiadomość prywatną to dorzucimy jakiś gratis 😉

slow burn

HPS 250
Weteran
Buchów
1,487
Odznaki
1
Nawet bardzo dobrze. Tylko nie będziemy w stanie czegokolwiek zmienić czy pomóc konkretnym osobom, którym coś takiego się przydarzyło, jeżeli nie mamy żadnej informacji zwrotnej. Prosiliśmy @druh nabuhah jak również Ciebie drogi @Danczan69 o kontakt w wiadomości prywatnej w celu rozwiązania sprawy/naprawienia naszego błędu, lecz nie doczekaliśmy się odpowiedzi. Żeby usprawnić nasze działania i wyeliminować słabe punkty musimy mieć informację o błędach od was, naszych klientów.
Czy to jakis bot? Skoro dwoch panow napisalo ze paczki byly zle zabezpieczone to moze po prostu wszystkie bez wyjatku bedziecie zabepieczac lepiej?! co zmieni ze oni napisza wiadomosc prywatna?cofniecie czas czy co? Napisali tu po to zebyscie wiedzieli ze taki problem wystepuje i zebysmy my wiedzieli ze macie z tym duzy problem i jesli sa osoby ktore uzywaja mozgu w waszym sklepie to na pewno zrozumieja co mieli na mysli Ci uzytkownicy. A jesli nie pracuja tam ludzie ktorzy uzywaja mozgu to ja wam napisze co macie zrobic zeby rozwiazac ten problem. Od dzis wszystkie paczki ktore wysylacie zabezpieczajcie lepiej. Duzo lepiej. Proste? pozdrawiam i nie muscie mi dziekowac ze powiedzialem wam jak rozwiazac problem ktory spotyka osoby ktore robia u was zakupy.

BTW. Jesli uwazacie ze zabezpieczacie swoje paczki jak nalezy chociaz to jest bardzo watpliwe po tych dwoch wiadomosciach to drugim rozwiazaniem jest po prostu zmiana kuriera. Ale z doswiadczenia wiem ze wina zawsze jest po stronie pakujacego wiec.. no nie dziekujcie.

growbox.pl

Weteran
Buchów
310
Czy to jakis bot? Skoro dwoch panow napisalo ze paczki byly zle zabezpieczone to moze po prostu wszystkie bez wyjatku bedziecie zabepieczac lepiej?! co zmieni ze oni napisza wiadomosc prywatna?cofniecie czas czy co? Napisali tu po to zebyscie wiedzieli ze taki problem wystepuje i zebysmy my wiedzieli ze macie z tym duzy problem i jesli sa osoby ktore uzywaja mozgu w waszym sklepie to na pewno zrozumieja co mieli na mysli Ci uzytkownicy. A jesli nie pracuja tam ludzie ktorzy uzywaja mozgu to ja wam napisze co macie zrobic zeby rozwiazac ten problem. Od dzis wszystkie paczki ktore wysylacie zabezpieczajcie lepiej. Duzo lepiej. Proste? pozdrawiam i nie muscie mi dziekowac ze powiedzialem wam jak rozwiazac problem ktory spotyka osoby ktore robia u was zakupy.

BTW. Jesli uwazacie ze zabezpieczacie swoje paczki jak nalezy chociaz to jest bardzo watpliwe po tych dwoch wiadomosciach to drugim rozwiazaniem jest po prostu zmiana kuriera. Ale z doswiadczenia wiem ze wina zawsze jest po stronie pakujacego wiec.. no nie dziekujcie.
No nie wiem, może po to żeby wyciągnąć konsekwencje co do konkretnych osób pakujących daną paczkę. To że trzeba się przyjrzeć całości to jedno, ale jeżeli jest to powtarzalne np na jednym stanowisku to problem jest z daną jednostką. Niestety tylko z nr zamówienia jesteśmy w stanie określić gdzie problem powstaje. Wysyłamy około 50-100 paczek dziennie, zwrotów czy reklamacji jest może 1-2% więc to, że przydarzyło się to 2-3 osobom z tego forum jest jakimś promilem całości. Co do firm kurierskich, korzystamy z wielu i mamy świadomość tego że niektóre są lepsze, niektóre gorsze. Wszystko zależy od tego jaki towar i jaki gabaryt ma paczka. Różna waga, wymiary i zawartość wymusza na nas skorzystanie z tej a nie innej firmy. Mamy też świadomość tego, że fajnie jest siedząc z boku, skomentować coś o czym ma się niewielkie pojęcie i atakować kogoś z powodu tego że chce rozwiązać problem. Także jak wspomniałeś wyżej, nie dziękujemy za radę

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
8,928
Odznaki
9
Nie miałem nigdy problemu, robię zakupy w 75% w tym sklepie, zero pomyłek.
Jedynym ich minusem są słabe gratisy nie zależnie od kwoty, a tak to jest wszystko w jak najlepszym porządku.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół