- Buchów
- 328

Nowy sezon ogrodowy czas START!

Teraz taniej o 20%!

#Canna #CannaTerra #Nawozy #Growbox #Uprawa #Wiosna #Promocja #ZdroweRośliny #GrowersLife

Rzeczywiście, niektóre paczkomaty oferują opcję pobrania, ale niestety nie wszystkie a co ważniejsze, z naszego doświadczenia wynika, że ten sposób dostawy generuje sporo nieodebranych przesyłek. To z kolei oznacza dla nas dodatkowe koszty, a także opóźnienia w ponownym wprowadzeniu towaru do sprzedaży i w obsłudze kolejnych zamówień, co wpływa na jakość i szybkość realizacji dla wszystkich klientów. Dlatego na ten moment zdecydowaliśmy się nie wprowadzać tej opcji. Mamy dostępne przesyłki za pobraniem u innych dostawców.Wielka szkoda, że nie pozwalacie na zamawianie do paczkomatu za pobraniem, i druga wielka szkoda, że z jakiegoś "niewiadomego" powodu macie zablokowane zaznaczanie i kopiowanie nazw produktów... zapewne żeby utrudnić sprawdzanie ceny u konkurencji.
Rzeczywiście, niektóre paczkomaty oferują opcję pobrania, ale niestety nie wszystkie a co ważniejsze, z naszego doświadczenia wynika, że ten sposób dostawy generuje sporo nieodebranych przesyłek. To z kolei oznacza dla nas dodatkowe koszty, a także opóźnienia w ponownym wprowadzeniu towaru do sprzedaży i w obsłudze kolejnych zamówień, co wpływa na jakość i szybkość realizacji dla wszystkich klientów. Dlatego na ten moment zdecydowaliśmy się nie wprowadzać tej opcji. Mamy dostępne przesyłki za pobraniem u innych dostawców.
Co do zablokowania kopiowania nazw produktów nie chodzi o utrudnianie porównań z konkurencją. Staramy się chronić nasze treści, które są tworzone przez nasz zespół. Wiemy, że to może być nieco uciążliwe, ale zapewniamy zależy nam na przejrzystości i uczciwej konkurencji.
Co do zablokowania kopiowania nazw produktów nie chodzi o utrudnianie porównań z konkurencją. Staramy się chronić nasze treści, które są tworzone przez nasz zespół. Wiemy, że to może być nieco uciążliwe, ale zapewniamy zależy nam na przejrzystości i uczciwej konkurencji.
Po części decyzję z paczkomatami rozumiem - ale tylko ta opcja zapewnia anonimowość adresu. Więc pomimo chęci skorzystania z Waszych usług, na chęciach się kończy.
Mamy XXI wiek i rozpoznawanie tekstu ze screena robi każdy telefon, więc litości... Czasem chcę odpalić drugie okno i nie mogę, bo jest zablokowane... Wtedy od początku nowa karta, wpisywanie adresu itp, a wystarczyło przytrzymać dłużej, ale nie działa... To największy minus dzialania strony, którym jest pozorna ochrona treści, która działała tylko w XX w.
Anonimowość adresu, ale powiązanie z kontem i kartą bankową w paczkomacie, dla mnie bez sensu. Lepiej chyba zostać przy tradycyjnych opłatach w okienku poczty.
Te bliki to też nie są anonimowe, bo chyba niektórzy żyją w błogiej nieświadomości...
Wydaje mi się że jak chcesz anonimowo to paczkomat z mailem połączony i opłata z okienka w poczcie.
Może ja jestem starodawna, ale nie rozumiem jak to zrobić anonimowo przy paczkomacie płacąc za pobraniem...
Anonimowość adresu... Chłopcze można wszystko wymyśleć. Lecisz na osiedle, gdzie bloki budują, wybierasz blok w budowie i podajesz jego dane. W dniu przesyłki odbierasz pod budową bloku lub na mieście, po kontakcie z kurierem.
A opcji to masz jeszcze wiele, myślę że każdy ma swój patent.
Tak, już są dostępne na naszej stronieBędzie możliwość zakupienia pojedynczych produktów mills z serii organic czy tylko całe zestawy?