- Buchów
- 72
Dziękujemy Wam bardzo za wszystkie opinie. @Mleko1986 daj znać o jaki produkt chodzi pisząc, że mamy gorszą cenę, sprawdzimy to.
Ciekawe, ja nigdy nic nie dostałem. Nie żebym się tu chciał prosić i w ogóle, ale ciekawe...zamówienia cały czas z jednego konta, więc mają podgląd co tam człowiek bierze i za ile...Może zaczęli dorzucać niedawno, bo wcześniej też tylko wlepy, smyczki a teraz faktycznie produkty. Dorzucili mi supervit, hesiboosta 100ml i mycoterra. Albo zależy czy maja jakieś sample, też może być
Ja tak samo nigdy nic poza paragonem.Ciekawe, ja nigdy nic nie dostałem. Nie żebym się tu chciał prosić i w ogóle, ale ciekawe...zamówienia cały czas z jednego konta, więc mają podgląd co tam człowiek bierze i za ile...
Poza haraczem ściąganym miedzy innymi z seedshopowTo i ja napisze swoje 5groszy
Musicie pamietac ze kupijac w growbox.pl wspomagacie forum bo jest to nasz jedyny glowny sponsor ktory placi za serwery(serwer w holandi, drugi serwer backup i firme ktora tego pilnuje 24/7) ktore nie malo kosztuja + reszta wydatkow potrzebnych na utrzymanie forum jak skrypty czy inne duperele a jest to nie mala kwota