Ciekawe, ja nigdy nic nie dostałem. Nie żebym się tu chciał prosić i w ogóle, ale ciekawe...zamówienia cały czas z jednego konta, więc mają podgląd co tam człowiek bierze i za ile...
Ja tak samo nigdy nic poza paragonem.
Tip/spostrzeżenia/jak zwal tak zwal - do ekipy Growbox : Ogółem smyczki, breloczki, katalogi, itp są mi zbędne więc cieszę się, ze ich nie dostaje

wręcz jestem za to wdzięczny

aczkolwiek możliwość wyboru czy chcesz makulaturę czy nie była by chyba najlepszym rozwiązaniem, gdyż są tacy co uwielbiają takie *******y. Czy cieszyłbym się z próbki nawozu? Hmmm... może i z ciekawości bym sprawdził ale raczej mi to wisi, kupuje konkretne produkty, cena, oferta, czas wysyłki się zgadza, czego chcieć więcej? W innym growshopie kupiłem 1L nawozu, którego u Was nie ma i dostałem jakieś tam *******y i próbki nawozów. Czy zrobiło to na mnie lepsze wrażenie? Tak, ale, ze nie lubię tych ******* to finalnie nie ma to znaczenia, wręcz irytuje mnie zbyt duża ilość ulotek "Save the trees!". Co jednak ma znaczenie? Próbki nawozów, które dostałe przekazalem ziomkowi i powiedziałem "W tym sklepie do zamówienia dostajesz *******y, próbki nawozow, etc. a w tym masz lepsze ceny. Sam wybierz w którym wolisz robić zakupy". On akurat jest gadżeciarz więc te *******y mogą mieć wpływ na jego wybór.
Zakładka "wysyłka" - pamieta jeszcze chyba czasy sprzed paczkomatów bo praktycznie nie ma tam żadnych informacji.
Ogółem jestem zadowolony, szybka wysyłka, ceny spox, kupuje regularnie. Tylko jak szukam konkretnego produktu i nie ma go w tym shopie to zaglądam do innych. Aaaa no i jak na szybko nie mogę się obejść bez jakiegoś drobiazgu to niestety alledrogo wygrywa bo tam wysyłka jest free powyżej 40zl - czyli zawsze jak czegoś potrzebuje to przekraczam ten próg a ceny często podobne.