nasiona marihuany

Growbox + rodzice = problem?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

Morir

Guest
Witam, jestem n00bem w temacie hodowli, ale przymierzam sie do zalozenia w miare pokaznego indoora. Mam jednak takie bardzo dla mnie wazne pytanie (skierowane do osob, ktore hoduja w domu, ktorych starzy po pierwsze kminia zapach MJ, a po drugie nie wiedza o hodowli:
Jak wam sie udaje kryc z growboxami?
Jakis cudowny przepis na growboxa ktory nie daje zapaszkiem MJ (a najlepiej zadnym) i jest na tyle cichutki ze po wejsciu do pokoju nie slychac wiatraczkow??
Bo jak mnie staruszkowie dorwa z hodowla to wylece z domq na zbity pysk i nie bedzie zmiluj... Jak u mnie przez przypadek pare lat temu trafili na sprzet do palenia to bylo malo wesolo...
Aha, sytuacja u mnie wyglada tak ze mieszkam w 3-poziomowym mieszkaniu, z czego ostatni poziom (czyt. zaadaptowany strych) to tylko li wylacznie moj pokoj, starzy wchodza tam raz na pol roku, ale jednak im sie czasem zdarza, a staruszek nosem zieleninke wyczuje... Chodzi wiec o to aby nie bylo widac z zewnatrz co to jest (no do szafek mi nie zagladaja), slychac (wiatraczki...) ani czuc... Utopia?

M

Morir

Guest
Bylem, czytalem, ogladalem... Wierz mi, 3 dni wertuje juz serwis i forum, ale zlotego srodka takiego jak opisalem wyzej nie znalazlem.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
I nie znajdziesz bo zlotego srodka niema jesli nie masz warunkow do uprawy to sie poprostu za to nie bierz a z tego co wyczytalem to nie masz :silent:

M

Morir

Guest
Hmm jeszcze pomysle nad warunkami... Cos qrna wymysle, jak na razie pracuje nad pojsciem na swoje 4 katy, jesli sie uda to... No coz, problem znika ;]

G

Green

Guest
ja ci powiem tak nie ma uniwersalnego srodka na takie typu zabawy kazdy bowiem pokuj jego polozenie bliskosc do rzeczy typu wentylacja, komin, wywietrzniki itp sa indywidualna sprawa jezeli chcesz cos zrobic musisz samemu obmyslic wszystkie za i przeciw my nie wiemy jak wyglada plan twojego domu niemieszkamy w nim wiec niemamy pojecia jak uksztaltowac pomieszczenie, szafe aby bylo dobrze mozemy Ci tylko dawac powierzchowne rady, bowiem dzialasz w pelnej konspiracji, samemu musisz odszukac najlperze wyjscie z sytuacji moze masz jakas wneke czesto tak sie zdaza w pokojach na poddaszu lub inne zakamuflowane pomieszczenia ktore moga posluzyc do twojego celu
pozdr.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół