• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Growbox z głośnika ???

Wyszukiwarka Forumowa:

Sharker

Well-known member
Buchów
0
Dostane wszędzie te tornado philipsa 23w ???

---------- Aktualizacja posta 22:43 ---------- Czas poprzedniego posta 22:36 ----------

Może inaczej jaka jedna lampka,zarówka obojętnie co by mi wystarczyła ??? Musisz mnie zrozumieć za duzo pie****en.. się z podpięciem 3 zarówek pod jeden kabel (jak na moje umiejętności) ;/

Masz jakiś pomysł jaka jedna by wystarczyła prosze ! jeżeli jest jakiś sposób dajcie znać !! sorry za tą panike ale myslalem ze jedna bedzie straczyła taka 150w a dzisiaj nasionko włożyłem pod reczniki papierowe do wykiełkowania !

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0

---------- Aktualizacja posta 22:43 ---------- Czas poprzedniego posta 22:36 ----------

Może inaczej jaka jedna lampka,zarówka obojętnie co by mi wystarczyła ??? Musisz mnie zrozumieć za duzo pie****en.. się z podpięciem 3 zarówek pod jeden kabel (jak na moje umiejętności) ;/

Masz jakiś pomysł jaka jedna by wystarczyła prosze ! jeżeli jest jakiś sposób dajcie znać !! sorry za tą panike ale myslalem ze jedna bedzie straczyła taka 150w a dzisiaj nasionko włożyłem pod reczniki papierowe do wykiełkowania !

ku**a człowieku weź skończ szkołe bo pei****isz i nikogo nie słuchasz
IDZ do obi mrówka castorama
do działu z żarówkami poszukaj i poczytaj ILE NA opakowaniu jest LUMENÓW
będą tam takie małe 23w i 1550 lumenów KUP ZAMONTUJ

Saico

Well-known member
Buchów
0

Ile pie****enia sie jest z podlaczeniem 3 żarówek tornado ? 10-20minut ? człowieku masz mniej niż 18 lat ? bo takie niechęci widzie u ciebie..
"Chcesz jarać ale robić się nie chce"

Sharker

Well-known member
Buchów
0
ku**a człowieku weź skończ szkołe bo pei****isz i nikogo nie słuchasz
IDZ do obi mrówka castorama
do działu z żarówkami poszukaj i poczytaj ILE NA opakowaniu jest LUMENÓW
będą tam takie małe 23w i 1550 lumenów KUP ZAMONTUJ

Jeżeli chcesz być taki mądry to bądz wyrozumiały dla początkujących!!
Wole się pytać o byle gówna ale to może się przydać nie tylko mi ale też innym co są na etapie początkowym jak ja ...

Zadałem jedno takiem wiem dosyć "głupie" pytanie ale po co się od razu oburzać sam nie byłeś lepszy z początku pewnie...

Chce się dowiedzieć tylko czy dostane jedą świetlówke o mocy zblizonej do 4590 lumenów i czy to by wystarczyło ...

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
z jedna zarowka bedzie trudno ale kup se z 4/5 kompaktow i zamontuj je schemat masz w wiki. Od tego jest forum dla poczatkujacych i to nie pierwszy temat ktory sie dubluje wiec wyluzujcie "doswiadczeni" jak niechcesz pomagac to nierob tego a od syfu na forum sa administratorzy ktorzy zbedne rzeczy powinni usuwac aby powstawaly nowe :D dlatego RELAX i do przodu!

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli chcesz być taki mądry to bądz wyrozumiały dla początkujących!!
Wole się pytać o byle gówna ale to może się przydać nie tylko mi ale też innym co są na etapie początkowym jak ja ...

Zadałem jedno takiem wiem dosyć "głupie" pytanie ale po co się od razu oburzać sam nie byłeś lepszy z początku pewnie...

Chce się dowiedzieć tylko czy dostane jedą świetlówke o mocy zblizonej do 4590 lumenów i czy to by wystarczyło ...

jestem wyrozumiały
ale ku**a widze ze na wiki haszysz nie byłeś a tam ładnie jest opisane
ktoś ci doradza a ty swoje
myślisz ze dasz zarówke banke 150 watt ze sufitu i git ?;o

Sharker

Well-known member
Buchów
0
jestem wyrozumiały
ale ku**a widze ze na wiki haszysz nie byłeś a tam ładnie jest opisane
ktoś ci doradza a ty swoje
myślisz ze dasz zarówke banke 150 watt ze sufitu i git ?;o

Dobra zwracam honor , ale zależało mi na tym żeby byla jedna odpowiednia zarówka , świetłówka czy tym podobne ..

bialy0

Well-known member
Buchów
0
shaker , nie ma nic od reki, trzeba troszke sie nameczyc i zdobyc wiedzy , sam ja zglebiam od paru miesiecy i pytania sie nasuwają caly czas:) a co do boxa z głosnika to czytalem fotorelacje gdzies z czegos podobnego , hps odpada , cfl najlepiej tak jak ktos napisal, 23w philipsa beda ok , 2-3 sztuki bedzie ok, nie zapomnij napisac co tam wymysliles

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół