akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

GrowRoom, wentylacja i filtr węglowy

Wyszukiwarka Forumowa:

lajtowski

Active member
Buchów
0
Witam,
to mój pierwszy taki duży projekt, chcę zrobić growrooma o powierzchni 365 x 195 chcę tam wsadzić dwie lampy HPS 600W (mój cel to min. 1kg)

Jaki muszę zakupić wentylator i filtr węglowy na tą powierzchnię?

O

OdcieńZieleni

Guest
Ty masz powierzchnie ponad 7m2, wiec 2 600w odpadają, niedoświetlą CI całej powierzchni, 2 wenty po 420m3 i 2 filtry 420-675m3 dadzą rade

lajtowski

Active member
Buchów
0
Dobrze kolego ogólnie napisałem jaka powierzchnia jest, ale całkowicie jej nie wykorzystam bo to nie realne doświetlić dwoma HPS'ami.
Jak myślisz jak zakupię te wentylatory i filtry takie jak mówisz, to zapach zostanie zneutralizowany do minimum?
Pokój będzie szczelnie uszczelniony.

TatraMoc

500+ madafaka
Buchów
1
2x 600w na lekko ponad 7m2? :zombi: Malo.

O napisalem a tu jest info ze powierzchnia bedzie mniejsza. Dobrze ;)

lajtowski

Active member
Buchów
0
Bratku 7m ma cały pokój ja chcę wykorzystać tyle ile się da by osiągnąć mój cel tzn. 1kg minimum.

O

OdcieńZieleni

Guest
To ***nij 1,2 x 2,4 i 2x600w styknie, do tego went 800m3 i filtr ponad 900m3 i bedzie luks

lajtowski

Active member
Buchów
0
I myślisz że przy takim sprzęcie będę wstanie osiągnąć 1kg? A co z zapachem? Będzie mocno trybić?
Czy ten filtr i wentylator ogarnie to w 100%?

D

DarkMessiah

Guest
To już zależy jakiej jakości będzie filtr i jak szczelne pomieszczenie będzie. A czy będziesz miał kg to już zależy czy wiesz co robisz.

lajtowski

Active member
Buchów
0
wiem co robię, trochę doświadczenia mam z mniejszymi boxami, ale nigdy nie robiłem takiego dużego projektu, tu musi być zapach zniwelowany do najmniejszego stopnia.
Mam tu amatorski projekt na szybko pomieszczenia.
Jak myślicie ile mogę upchać tu pomidorków w doniczkach 11litrowych? Żeby nie było ścisku tylko swobodnie wykonywać treningi.

Bez20tytulu~0.png

Nazwa pliku: https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/80666/Bez20tytulu~0.png

Ostatnia edycja:

adax1end

Well-known member
Buchów
0
Misiek nazwę cię panem Ł :) zdjęcia groowrooma by się przydały jak wszystko ogarniecie do kupy buch dla zachęty :zjarany: spizgusie <sex>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół