akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hałas statecznika.

Wyszukiwarka Forumowa:
1

1tathc

Guest
sory za odkopanie tematu ale czy statecznik mocno sie nagrzewa??bo u mnie w 400w sodówce chcem jakąś szmate podłożyć ale sie boje że coś sie zapali.dobrze by było jakby ktoś dziś jeszcze odp bo do jutra musze ją wyciszyć.

KUBELEKDESKA

Well-known member
Buchów
0
Ja przy pierwszym indoorku mialem taką akcje ze szmaty ktore lezały na stateczniku zatlily sie i wchodzac do piwnicy cos mi niezle za***alo ja otwieram dżwi a tu kur.... kłeby dymu ze sąsiada i ojca obok niewidzialem cala klatka w dymie :pl: :pl: więc ja to raczej odradzam tego typu zaabawy ze statecznikiem a co do halasu statecznik to juz sprawdzilem :
Stary stateczniki - halas na cala piwnice
Nowy statecznik - niewykrywalny halas dla ucha ludzikiego :tongue:

Enter

Well-known member
Buchów
0
ja naprzykład używam kawałka wykładziny pod statecznik który trzymam w obudowie od zasilacza komputerowego i nie mam żadnych akcji zę się coś tli (pali), a odgłos jest już wogóle nie słyszalny :)

1

1tathc

Guest
czyli nowy statecznik, dzięki KUBELEKDESKA, za pomoc.muj statecznik warczy jak dziki osioł, ale i tak to nic w porównaniu do wentylatora jaki go chłodzi, więc mniejsza z tym statecznikem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół