nasiona marihuany

Habakuk

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Za***isty klimacik za***iste ziolko, tyle na temat tego zespolu i Polecam te pozytywna przeslanke ;]

-"habakuk" - "4 life", "muzyka, slowo, liczba, kolor" i 4 inne autorskie albumy, jeszcze do nich nie doszlem ;]

pozdrawiam :queen:

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
bardzo dobra muzyka , jak dla mnie jeden z lepszych polskich zespolow reggae ,poprostu czolowka ;)

G

-=gibonstyle=-

Guest
ja też muszę przyznać że miło się słucha gdy muzyka płynna przyjemna dla ucha .p a ten zespół zasługuje na szacunek.pzdr

G

-=gibonstyle=-

Guest
to też znam a jeszcze by ktoś mugł dać linki gdzie można to ściągnąć i jeszcze jamala

1

1tathc

Guest
regge??chyba chodziło ci o reggae...ale musze przyznać że jednym słowem wyje***e w kosmos grają :pr:

G

-=gibonstyle=-

Guest
niepolecam za to bandy tre jak dla mnie beznadzieja.pzdr

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Kiedyś słuchałam troszeczke Habakuka, ale wszystko do czasu gdy miałam ,,okazje'' ich troszeczke poznac na pewnym koncercie (załatwiałam wokalowi bake :/ ). Dla mnie to są cwaniaczki którym się wydaje że nie wiadomo kim są. Szkoda że nie widzieliście jak jarają, zresztą nie wiem czy tak to można nazwać. Porażka. Habakuk jest dla nastolatków, którzy jeszcze dobrze nie widzą co to jest reggae. Daab, Cała Góra barwników, Dusza, Koniec Świata....itd tJtoO

1

1tathc

Guest
jak nie umieją palić to nie znaczy ze źle grają,mi sie podoba jak grają :thumright:

G

-=gibonstyle=-

Guest
może ktoś zapomniał ale powtórze może warn mnie nie doleci bo chciałem linki do stron gdzie mogę zassać ich kawałki

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Habakuk jest :thumright: :thumright: :thumright: mam 2 plyty "4 life" i "muzyka,slowo,liczba,kolor" i bardzo mi sie podobaja.a najlepszy kawalek to zdecydowanie 'rozczochrany leb" :thumleft:

1

1tathc

Guest
banan, masz racje z tym rozczochranym łbem, mam siorkie która nienawidzi reggae a to uwielbia,kumple tak samo,coś musi więc być w tym...wy***any jest

D

Di-O

Guest
a ja polecam Bass Medium Trinity - Mowisz i Masz ;p inna odmiana reggae - dancehall ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół