• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Happy Caps

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Efekty na granicy placebo. Składy tych proszków to wyciągi i susze roślin typu guarana, kola itd.

vokus

Well-known member
Buchów
0
....taki mały offtop bo niechce mi sie topica zakładać ...wicei skąd wziąść nasiona guagrany?? na coffeshop.pl są??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Po co Ci nasiona ? Chcesz spróować guarany :

Guaranda firmy Bio-active. Cena ok. 6 zł za 20 torebek herbaty z guaraną.

vokus

Well-known member
Buchów
0
kupiłem sobie tabsy bio-activa ale one mnie kopią tak jak kawa a kawa mnie nie kopie prawie wcale....biore po jednej ...może 2 przywalić:D:D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
na allegro jest suszona czysta guarana

Patron

Well-known member
Buchów
1
guarana to sierodek pobudzajacy jak chcesz zeby cie kopło??to dodaje troche energi i uzupełniasz ja tym np po treningu!!!

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja moge załatwić Ci 100g Quarany za 30 zł ... Ma ona kolor brązowy i smakuje hmmmm jak jakiś korzeń bukszpanu :p Ona tylko pobudza i zwiększa aktywoność... Jak ktoś chce moge komuś przesłać całę info o Quaranie :p

Matrio

Well-known member
Buchów
0
guarana nie kopie ;) po prostu ma wiecej kofeiny niz kawa, a na mnie kawa nie dziala... tak jak ten speed 8 :p wogole po kawie senny sie robie (lol?) wiec jakos dupnie troszke... a nasiona guarany sa w sklepach internetowych jak podac ci adres to PW

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
quarana jest na allegro od 18 do 25 zł za 100gr.
dobra alternatywa dla kawy, oszczędza żołądek a quarana daje uczucie jaśniejszego myślenia.. pobudza nie tylko ciało. Zamówiłem z ciekawości całkiem niezłe, a przyrządzić można na różne sposoby poczytajcie.

Jestem ciekaw tych Happy Caps w ilości załóżmy 5 tabletek może działać mocniej niżeli tylko placebo? dobra śmiechawa?

mooss

Well-known member
Buchów
0
Tam sa rozne rodzaje tych tabletek wiec rozne sa efekty :)
Dzialac napewno dziala ale nic specjalnego pewnie nie daje...

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół