nasiona marihuany

hardcore jaranie

Wyszukiwarka Forumowa:

thcsmoker

Member
Buchów
0
no to zaczeło sie od tego ze spaliliśmy z moją ekipą 1 grama w wybranej miejscóweczce (dodam Że Jaralisy cały tydzień =7gram) byliśmy juz konkretnie upaleni ze nei wiedziałem gdzie ejsteśmy ąz nagle rzucam tekstem do jednego z kumpli któremu siedział na kolanach z powodu braku miejsca w naszym kosmicznym ganjodromie:
"Czesiu Co ty ku**a robisz???"
Czesiu odpowiada"nic"
A jA na to " A myślałem Ze mnie popychasz"
oprócz tego ze serce podeszło mi do gardła to ziomy mnie wyśmiały hehe puźniej już nie pamiętamy co sie działo ale wiem ze popie****aliśmy gdzieś po śniegu obok stacji "petrochemia płock" :p::p:D

drexter

Well-known member
Buchów
0
nie pamietasz powiadasz hehe to moze ciebie wyruchal lol i ty o tym nie wiesz i on haha zartuje ladnie 7 grams zjarac :D mieliscie ubaw :D :flower: :queen:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
drexter napisał:
nie pamietasz powiadasz hehe to moze ciebie wyruchal lol i ty o tym nie wiesz i on haha zartuje ladnie 7 grams zjarac mieliscie ubaw
7 gram w 7 dni.
thcsmoker napisał:
no to zaczeło sie od tego ze spaliliśmy z moją ekipą 1 grama w wybranej miejscóweczce

to jest duzo?
thcsmoker napisał:
"Czesiu Co ty k****** robisz???"
Czesiu odpowiada"nic"
A jA na to " A myślałem Ze mnie popychasz"
oprócz tego ze serce podeszło mi do gardła to ziomy mnie wyśmiały hehe puźniej już nie pamiętamy co sie działo ale wiem ze pier****śmy gdzieś po śniegu obok stacji "petrochemia płock"
Hardcore to by byl jakby Cie wykukali w kakao wszyscy kumple

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
K... jak ja nie lubie jak piszą Ślązacy . :puker:

D

dubelson

Guest
lol 7 gram w tydzien to nei jest żadne wielkie osiągnięcie chyba że wam wystarczy.Mam pytanko może ktos mi powie gdzie mopżna filmiki wstawić?? :queen:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zalezy w ilu palili!!gram na wiecej niz na 3 osoby to niebendzie grubych jaj :thumleft: mi gram na 3 os wystarczy by bylo grubo :geek: (oczywiscie dobrego stafiku :thumright: )

kombajn

Well-known member
Buchów
0
sa osoby ktore codziennie jaraja, z krotkimi przerwami od paru lat a ty sie tutaj popisujesz 7 gram na 7 dni no he-he-he-he... :) Moim zdaniem starac sie jak najmniej palic polskiego syfu, i uprawiac swoje. :)

F

freedom smoker

Guest
Ludzie dajcie mu spokój on po prostu ma inne realia na swoim osiedlu i dla niego to jest osiągnięcie

KrentGramBlant

Well-known member
Buchów
0
7 gieta w tydzien ja z kumplem bez problemu 5 w jeden dzien :D pozdro :D :queen:

M

Melckor

Guest
Shadow napisał:
Hardcore to by byl jakby Cie wykukali w kakao wszyscy kumple
Hehehe popieram :D ^_^
Też uważam że 7 g w 7 dni to nie zadużo, z moich obliczeń wychodzi że sam tygodniowo spalam wiecej niż oni na ekipe -_-

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
ku**a,każdy ma inną banię.Tak jak po picu,jeden wypije litra sam i bedzie miał lajta a z koleji 4 osoby walną litr na spółe i usną.Tak samo jest z paleniem,jeden może palić ile wejdzie zaś kolejny leży po buchu.Patrzcie na chłopaka,nie chodzi ile spalił tylko jaką miał fazę= Hardcorową ... Nie besztajcie go,nie wszyscy są zaawansowanymi ćpunami =)

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
cos nie bardzo wieze ze na lebka tygodniowo wypalasz wiecej niz 7g!!palac z 5 kumplamito musielibyscie ponad 5 dziennie spalac!!jesli tak to caly dzien to tylko jaranie i jaranie!!i tak dzien w dzien...!!to dobry jestes!! :queen:

D

Defee

Guest
Nie ma co.... a jak wy zaczynaliscie? Nie mowcie ze od razu 2g solo :]
To sa ich poczatki, ja tez w miarę dobrze takie pamietam.
A ostatnimi czasy wogole mnie palenie nie zadowala... To już nie to samo co początki... :/

M

Melckor

Guest
Defee napisał:
a jak wy zaczynaliscie?
Od 1 g na dwóch, raz na tydzień, skonczyło sie na 1/2 g dziennie solo/ w 2.

durielek napisał:
palac z 5 kumplamito musielibyscie ponad 5 dziennie spalac!!
Dzisiaj wróciłem z nocki i podczas samej nocki przeszedl ponad 15 g na 10 osob. -_-

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół