• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

hartowanie roslinek przed wysadzeniem

Wyszukiwarka Forumowa:

byd

Member
Buchów
0
jak zapobiegacie szokowi roslinek zwizanym z wysadzeniem z cieplutkiego domku na dwor, gdzie noca jest zimno?

polecacie odhowywanie na zewnetrzynym parapecie lub balkonie?

S

sdfsdf

Guest
teraz noce sa juz wystrczajaco cieple wiec bez obaw :) najlepiej jak bys z samego rana wkopal roslinki na spota by przesiedzialy w nowym miejscu na dworze w dzien w sloneczku :)
Pozdro!

M

Macius

Guest
Tylko pamietaj zeby podlac duzo !!! bo korzonki padna :/ Oczytaj sie pierw o tym jest tego pelno na forum :) POZDRO

P

piqsi

Guest
Ja nawet nie hartowałem roślinki, a noce jeszcze zimne były. Wykopałem dołek, posypałem dolomitem, wylałem 4 litry wody z nawozem i wsadzilem roslinke.
Konopie są dość silne więc powinny ładnie się rozwijać, jeden warunek: dobrze nasłonecznione miejsce musi być (jakaś polanka najlepiej) i obczaj jaka jest ziemia jak piasek to nie sadź :D hehehehe chyba że w dolniczce sporej zakopiesz :)
pozdrawiam :jocolor:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
najlepiej rosliny hartowac w piekarniku(ok 1h w 200*C), wtedy napewno bedzie im cieplo, aż do ich ostatnich dni :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół