nasiona marihuany

hash

Wyszukiwarka Forumowa:
W

wisiena7

Guest
czy po zrobieniu hashu z mojego ziolka to to ziolka nadaje sie dalej do palenia??

rusko

Well-known member
Buchów
0
hashu lol :pl: co za beznadziejne pytanie!! po 1. h*j wie co masz za zioło po 2. z tego co mi sie wydaje to i tak nie bedziesz wstanie zrobic sam haszu z takim IQ jakim posiadasz! po 3. jak juz bedziesz robic hasz to musisz dodac troche własnego gówna bo to jest najwaznieszy składnik zeby wszystko było twarde i dobrze kopało lol :pr:

drexter

Well-known member
Buchów
0
z lisci czy z kwiatow bedziesz robic hash ?? kwiatow nie warto marnowac na hash lepeij je palic :D . [shadow=green:b7ac88ffb3][/shadow:b7ac88ffb3] mysle ze jak zrobisz z kawiatow to monza je jeszcze palic zreszta zawsze mozna sprobowac nic nie tracisz :D :queen:

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
po co zakladasz durne tematy?! zrobisz,zapalisz i sie dowiesz! poczytaj forum albo pytaj o takie rzeczy na czacie

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wisiena7 napisał:
czy po zrobieniu hashu z mojego ziolka to to ziolka nadaje sie dalej do palenia??

Mowiac ziolko mysle ze masz na mysli haszyk z kwiatow odpowiedz TAK mozna palic choc niema to juz takiej mocy ja zawsze z odpadow po haszu pale gibony :D temat uwazam za zamkniety Pozdro :tongue:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół