• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Haszysz z meskich?.

Wyszukiwarka Forumowa:

Walther White

Well-known member
Buchów
0
Siema, mam okolo 30 samcow 2 metrowych z okazalymi jajcami:D a moje pytanie brzmi czy mozna z nich zrobic dobry haszyk?? chodzi mi o metoda wstrzasowa..słoik,lód,pończocha:) jesli mozna to ile w przyblizeniu by dalo rade tego wycisnac??:) prosze o pomoc doswiadczonych:):jaraczz:

E

Eszterebeszte

Guest
Przecież one nie mają żywicy, więc się nie da

D

delete

Guest
Jak je wysuszysz to zrobić zawsze możesz na smak ale nie ma opcji na faze

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Jak was słucham to ręce opadają.
Jak nie ma żywicy? Przecież liście też są lekko oszronione...
Ja bym spróbował zrobić.

biolog

Active member
Buchów
0
Hasz ciężko ci będzie zrobić, co do męskich roślinek to bym nie powiedział że nie kopią, ja po wycince meszczaków zrobiłem w ch*j makumby, placki, babeczki, może nie kopało na w ch*j wie jaką faze ale kumpel po spalenia 1,5 skręta z tych liści mówił że go lekko kopnęło, ja tez zapaliłem tego kilka wiaderek i poczułem lekką fazę ale smak ohydny.:bongo4:

iceasafari22

Member
Buchów
0
spróbuj bubble bagsów nie oczekuj dobrej jakości ani kilogramów ale na 100% z 30 samców trochę wyjdzie

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Wysusz i wygotuj wszystko w wodzie a potem narób masła - z masła zrobisz już wiele rzeczy, ciastka, makumbe - masło albo smalec :) można dłużej przechować (zamrozić) inna opcja to wysusz i zrób nalewkę na Marysi :) będziesz częstował na imprezie ziomali...
Ja jak robiłem pierwszy raz makumbe z męszczaka to mnie ładnie klepło...

biolog

Active member
Buchów
0
w wodzie? chyba w mleku lub maśle, z tego co wiem to thc rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholach, więc gotowanie w wodzie raczej nic nie da, w sumie gotując makumbę na mleku np.2% wygotujesz mniej thc niż choćby na 3,2% bo im więcej tłuszczu tym lepiej, a najlepiej jest zrobić masełko bo ma około 80% tłuszczy więc najwięcej thc się wygotuje

C

Cweluch

Guest
zywica nie jest rozpuszczalna w wodzie,jak robisz water curring? po co to jest? zeby zywice zmarnowac;]? a do tluszczyku, lgnie jak magnes:D

G

Gość

Guest
Gotujac w wodzie pozbedziesz sie niesmacznego chlorofilu....

C

Cweluch

Guest
a to byc moze i racja....wygotujesz w wodzie, wyjdzie chlorofil i thc zostaje? o to chodzi? pozniej to rzucasz do mleka +masla i wychodzi makumba pozbawiona chlorofilu?

Doobies

Well-known member
Buchów
0
zrob Honey Oil, wyekstraktuj butanem, hexanem albo budżetowo etanolem. najmniej ***ania, najwiecej wydobytych kannaboidow

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół