nasiona marihuany

Haszysz

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
N

Nirvana

Guest
Po pierwsze Skod wziąć Trochimy i co to jestes Chyba Zywica i Skod wzioc tez zioła z których sie robi Haszysz to moga być zwykłe zioła czy jakięś specjalne ?
A jak już sie dowiem skąd wziąć zioła czy trochimy to sobie chyba dalej sam poradze a jak nie to napisze do was. Z gory dziekuje wam i czekam na odpowiedz

N

Nirvana

Guest
na topku ale w sklepach nie kupie trochim w takich spozywczych ?
i co to znaczy na topku

A może lepiej tak sie spytam.
Czy mogł by mi ktoś dokładnie powiedziec co dokładnie mam kupić i gdzie to dostanne ?

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
to tak...idz do ogrodniczego kup doniczki, ziemie i jaies nawozy, do elektrycznego po jakies swietlowki i wentylator łazienkowy najlpeiej...potem w internecie wybierz odpowidnia odmiane...potem wystarczy wsadzic nasionko do ziemi...po 3-4 miesiacach masz to co chciałes :D

w sklpie mozesz kupic trociny...dla chomika np :lol:

sciagnałes sobie ten film??

N

Nirvana

Guest
No właśnie nie sciągnołem bo mi sie to załadować niechce nie wiem dlaczego i co mam kupic zrno trichomy(włsoki) tak ? postaram sie a co to jest ta konopia do końca bo nie wiem do konca co to jest konopia indyjska... Nom muszem pomyslec troche... a wiesz moze skod kupic przez neta trichomy(włsoki) ? tak zeby sie nie wydało :lol:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
idz kup sobie smykałke jakas :lol:

www.haszysz.za.pl
www.kanaba.info

poczytaj troche na tych stronkach tam jest cała encyklopedia zw z konopiami, uprawa i o twoim haszyszu

nie wiem czemu sie zabierasz do temtu od haszyszu...musisz mien zwykły staf zeby potem zrboic z neigo hasz...poczytaj troche, przyda Ci sie

[ Dodano: 2005-12-11, 11:27 ]
temat do zamkniecia

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół