durielek napisał:niebenda sie fra*** caly czas od tak za nic...
sis będzie się k***ić, od tak, za zioło
durielek napisał:niebenda sie fra*** caly czas od tak za nic...
to bylo chamskie:/P napisał:sis będzie się k******, od tak, za zioło
P napisał:durielek napisał:niebenda sie fra*** caly czas od tak za nic...
sis będzie się k******, od tak, za zioło
Sleja przegioles s.ku.rw.ysyn.usis będzie się k*********, od tak, za zioło
Cz4rek napisał:Sleja przegioles s.ku.rw.ysyn.u
dostala kilka razy na imprezach przez to, ze byli pijani. podobał mi sie twoj absurd ale jestes za***anym dnem i czas sobie to uswiadomic kretynie. Jakbym Cie ku.rwo spotkal rozdeptalbym cie cpunska mordo.zegnam ozieble
Green napisał:heheh he's BACK!!! ...ale szczeze mowiac pomyslalem sobie o tym sammym
to bylo chamskie:/
dostala kilka razy na imprezach przez to, ze byli pijani.
nie miales racjii sk***ysynu.P napisał:LOL i jeszcze w dodatku miałem racje.
w sile slowa czy rąk, bo w tej pierwszej dyscyplinie nie mam zamiaru na smiesznym forum a w drugiej jestem prawie pewien, ze dalbym rade choc jak mowi zasada wschodniej sztuki walki kazda niestoczona walka jest wygrana.P napisał:eheheheh, mierz się z lubem, to twój rocznik, a i tak wątpie byś miał szanse. urazić łatwo, piz*a. czarku, jesteś bardziej poj**** odemnie, za sprawą wuja pewnie. me dno jest samym czubkiem bezwartościowego łajna, które wydaliłeś na nas. pozdro. eheheheh.
ch*j na grobcezar, wyzwij greena, za myśli.
nie sadze, ale ugadzajac w czuly to tak jakbys wy***al sobie prosto w ryj.P napisał:urazić łatwo, piz*a.
na was? jakis kolega kolo ciebie siedzi? a nieeee juz wiem! lubisz perwers! jak wyzywaja cie chlopcy... w ch*j sztos wy***any macho gey. ołlll yeahhhh pzdrP napisał:me dno jest samym czubkiem bezwartościowego łajna, które wydaliłeś na nas. pozdro. eheheheh.
P napisał:eheheheh, mierz się z lubem, to twój rocznik, a i tak wątpie byś miał szanse.
Cz4rek napisał:w sile slowa czy rąk, bo w tej pierwszej dyscyplinie nie mam zamiaru na smiesznym forum a w drugiej jestem prawie pewien, ze dalbym rade
jak mowi zasada wschodniej sztuki walki kazda niestoczona walka jest wygrana.
durielek napisał:a dali jej baq a nie szprycowali ja feta,pixami czy innym gownem
to ma przerazac? dwacelne kopniaki ilezyszzalany krwią zią.lubo napisał:a jeśli mam dwa metry wzrostu, 200 kilo wagi i zasięg ramion 150cm?
masz racjĘ do 1,5 g zielonego wsadzili ok 1g browna 2g fety i pokruszone pixy wszyscy byli zachwyceni, bo weed ten mial w ch*j zywicy a kopal ze hohooolubo napisał:napewno to była ta "chemizowana marychuana" z heroiną. To pewne.
poszerzam swoje kregi o wiele dziedzin nie tylko draksy i uliczne zycie jak ma to miejsce w wielu przypadkach jesli mozna mowic o ulicznym zyciu z forumlubo napisał:lol, filozofia wschodu
powód do dumy/samozachwyt?:/ rok starszy jestem
hehe sprawa by nie była taka prosta... coś o tym wiem ^ ^Cz4rek napisał:to ma przerazac? dwacelne kopniaki ilezyszzalany krwią zią.
Cz4rek napisał:dostala kilka razy na imprezach przez to, ze byli pijani.
nie miales racjii sk***ysynu.
Cz4rek napisał:w sile slowa czy rąk, bo w tej pierwszej dyscyplinie nie mam zamiaru na smiesznym forum a w drugiej jestem prawie pewien, ze dalbym rade choc jak mowi zasada wschodniej sztuki walki kazda niestoczona walka jest wygrana.
Cz4rek napisał:nie sadze, ale ugadzajac w czuly to tak jakbys wy***al sobie prosto w ryj.
na was? jakis kolega kolo ciebie siedzi? a nieeee juz wiem! lubisz perwers! jak wyzywaja cie chlopcy... w chu* sztos wy***any macho gey. ołlll yeahhhh pzdr
durielek napisał:slaja przesadziles!!nie znasz tej daj ze spokoj!!znowu tak jedziesz chamsko by sprowokowac?? oni byli pijani to nie znaczy ze ona byla!!a dali jej baq a nie szprycowali ja feta,pixami czy innym gownem
Cz4rek napisał:powód do dumy/samozachwyt?