• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

hehe mam proźbe:)

Wyszukiwarka Forumowa:

kater

Well-known member
Buchów
0
Jakieś 2 lata temu zacząłem zabawe z hodowlą, tylko wtedy hodowałem w domu, nie czytałem żadnych poradników a przedewszystkim hodowałem siejke tzn z karmy dla kanarków i nawet ładny 1,5m mężczyzna mi wyrósł :) i żadnego palenia jak każdy wie z tego nie było, rok temu powtórzyłem ale mama po manipulacji koleżanki psychiatrki która często u mnie bywała przekabaciła mame mą że to jest nielegalne (konopia siewna nielegalna? pierwsze słysze, chyba w extremalnej sytuacji można grzywne dostać, no ale nie ważne) i kazała mi wyrwać a przynajmniej z 5 zapowiadało się kobiet - kurcze.
po małym wstępie jak na pierwszy post przejde do żeczy. W tym roku pisze mature i nie ustukam 80 zł na przesyłke(nasionka) i jeszcze nie mam pewności czy dojdą do mnie calutkie i wogule czy dojdą. A teraz proźba do was:))) Napewno komuś się zdażyło zapylić roślinke specjalnie bądz przez przypadek i ma w h** nasion :)) czy któryś z was mógłby za free albo za jakąś niezawygórowaną cene przesłać mi tak po 10 nasionek Erly Misty i Holand's Hope? Fajnie by było bo Jesienią znalazłem wprost cudowną miejscówke na outdor: tory kolejowe ciut za miastem, las, pełny kamóflaż, NIKT< ALE TO ABSOLUTNIE NIKT tam nie chodzi, mała żeczka, i miejscówka idealnie ustawiona na południe z przewagą (lecz nieznaczną) wschodu. z domu mam tam 30 min spacerkiem. Więc jak? Będzcie mili i zróbcie dobry uczynek komuś kto ślęczy ciągle nad książkami i jedyną atrakcją którą ma to codzienne nocne palonko:)
Prosze wspaniałomyślnego człeka o pozytywną odpowiedz:) dzięki:))
Może wreszcie uda mi się wychodować coś fajnego, ale jak to ktoś na forum powiedział: "nie liczą się zbiory lecz frajda z hodowli" Zróbcie mi frajde:) a obiecuje że będziemy mieć słonko przez całe wakacje!!

sd

Well-known member
Buchów
20
niewiem czy ktos ma ale na czacie czasami bywa koles co rozdaje nasiona jego nick to Klient bywaj czesciej na czacie a go spotkasz temat do kosza ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół