Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
znowu problem na około 10 lisciach pojawiły sie takie ciemno białe plamy w srodku takie czarne kropki co to jest?? a czy moge wpuscić glizdy do doniczki i czy one nic złego niezrobią? uker: ale: l: :scratch:
biohumus + jakis nawóz do juki :thumleft: myslałem ze cos to da teraz sie boje bo mysle ze to są jakies robaki a własnie zauwarzyłem jakies muszki które latają i siadają na ziemi czy to są jakies szkodniki?
Muszki to raczej nie, ten nawóz sprawdz dokladnie-jaki sklad i napisz bo pewnie to wina wlaśnie tego nawozu, podlewając nim roślinę mogleś diametralnie zmienic PH ziemi i dlatego się tak dzieje jak opisaleś.
hmm nawóz niema tu nic do rozmowy przed chwilą patrzyłem sobie na liscie to pod spodem był taki zółty mały robacz i takich znalazłem 3 wszystko ładnie pryskałem wodą ze spirytusem zeby pozabijać inne
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.