Help Me !! !! !!

Wyszukiwarka Forumowa:
B

badrix

Guest
No wiec mam taki sobie problem, mam nasionka, kielkuja elegancko ale kiedy po wykielkowaniu wkladam je do ziemi na odpowiednia glebokosc 2-5cm to w ogolnie nie chca rosnac :/ nie wiem o co moze chodzic, u kumpla elegancko wyrasta a u mnie pupka :/ blagam o pomoc, z gory thx !! pzdr

K

karo0ld_zielarz

Guest
5cm to chyba za duzo... powinno sie zrobic dziurke palcem na okolo 1cm moze 1.5 i lekko ugniesc ziemie... jezeli nasionko wsadziles do ziemi i nie wyrasta to lepiej nie grzebać w ziemi i poczkeac jezeli przez tydzien nic nie wyjdzie to juz lipton

B

badrix

Guest
ok, a jak z woda ?? duzo podlac na poczatek czy moze malo ??

K

karo0ld_zielarz

Guest
Lepiej zeby mialo wilgotno ale tez nie zaduzo zeby sie bloto nie zrobilo i ziarenko nie wyplyneło na powierzchnie... najlepiej zraszac zraszaczem ;)

B

badrix

Guest
ahhhhh...mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo qrcze od dawna mi sie marzy taka wlasna kopalnia THC :D:p zazdroszcze tym ktorzy ju takie maja i nie musza sie o nic martwic :)

K

karo0ld_zielarz

Guest
NIe zapominaj ze to nie jest takie "hop siiup" :D Jest troche przy tym roboty a zeby "pomidorek" zaczął wytwarzac tehace troche potrzeba na to czasu... ;]

A skąd masz ziarenka? Moze ziarenka są kiczowate i dlatego nie rosnie :D

Jak chcesz dobre ziarenka to polecam strone http://cannabis.fr.pl/ na innych polskich sprzedają karme dla papug i dlatego nic nie wyrasta a jak cos wyrosnie to jakas sieja, przemyslówka albo buch wie co....

pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół