• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Herma czy facet ?

Wyszukiwarka Forumowa:

ziomek01

Well-known member
Buchów
0
Witam otóż byłem dzisiaj sie przejść żeby obejrzeć krzaka przedtem myślałem że to będzie kobietka bo było widać wychodzące białe włoski z łodygi dzisiaj przychodzę i niestety są jajca:pl: ale może to herma i cos bym miał jeszcze z niej, wiec tu kieruje do was pytanie czy to facet czy może herma?
Macie tu zdjęcie, aha u góry na szczycie widac takie małe fioletowe włoski niestety nie widac tego na zdjeciu bo jest słabej jakosci.

Z góry dzięki ;p

ziomek01

Well-known member
Buchów
0
Da się jeszcze coś z niej wyciągnąć oprócz pestek ?

Acodin

Active member
Buchów
0
Mi to też na herme wygląda, ale zrób lepsze foty żeby można było się upewnić

ziomek01

Well-known member
Buchów
0
Chłopaki są włoski jestem pewien, pisałem jeszcze że szczyt jest lekko fioletowy wiec to chyba tez coś znaczy?
Odpowiedzcie na moje wcześniejsze pytanie;]

styropianooo

Member
Buchów
0
to z***alem bo mialem podobnie i dzis wyrwalem ajajajajajajaaaaj :( nauka na przyszlosc

ziomek01

Well-known member
Buchów
0
Zobaczę co z tego z tego będzie może to jednak herma, nie spieszy się mi niech sobie rośnie a jak okaże sie że miałem racje to może zrobię sobie jakąś małą porcje ciastek :freak:

---------- Aktualizacja posta 14:49 ---------- Czas poprzedniego posta 14:46 ----------

e to pewnie sprawka genów te szczyty ..
Taaaa ciekawe, wrzucę wam zdjęcie jak się wybiorę na spota następnym razem wtedy bedzie wiadomo :sunny:

A i mam jeszcze jedno pytanie, opłaca się wyrywać te jajca czy nie ma to sensu ? może było by wiecej palenia bo by sie aż tak nie zapyliła ? z resztą pewnie i tak chu*a będę z tego miał ;D

B

Bling Bling

Guest
To jest facet a nie herma. Gdzie ty tam masz kobiece kwiaty?

jedziemy z tym

Well-known member
Buchów
0
Też mi się wydaje że to facet bo miałem 2 mocno scherimione krzaki i miały normalne kwiatostany i trichomy tylko że było w ch*j nasion :bongo4:

ziomek01

Well-known member
Buchów
0
Cóż może macie rację, za jakiś czas dodam nową fotkę;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół