• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Herma jeden kwiatek pękł

Wyszukiwarka Forumowa:

szs

Active member
Buchów
0
witam wczoraj zauważyłem ze moja pani która bardzo ładnie kwitnie posiada jajca.Oskubałem je i dzisiaj miałem ja wyrzucić parę km dalej zrobiłem przegląd jajec jeszcze raz i o matko!znalazłem pęknięty kwiatek a obok rosną 4 inne panie i to bardzo blisko ok 1-5metrów czy oznacza to ze już po moich plantach?

rolnik34

Member
Buchów
0
tak mi sie wydaje!! ze ponih

warn za wprowadzanie w błąd

Ostatnią edycję dokonał moderator:

zielonyOlek

Well-known member
Buchów
2
usuń resztę jajec i będzie luz. jeżeli coś się zapyliło będziesz miał trochę nasion na krzakach a nie czystą sensimille. tragedii nie będzie ogólnie.
nie wiem czy nasiona będą na tyle dobre aby je sadzić ( hermic się mogą) ale to juz pytanie do bardziej doświadczonych w hodowli.
Pozdrawiam
Olo

GrubyKonus

Well-known member
Buchów
0
Zalezy od wiatru, zapewne znajdziesz kilka nasion, ktore nie beda zdolne do uzycia. Najzwyczajniej w swiecie wyrosna z nich kolejne hermy ;)

warn za wprowadzanie w błąd

Ostatnią edycję dokonał moderator:

szs

Active member
Buchów
0
wyrwałem ja przesadzę wieczorem oby nie było tragedii

Bojler

Well-known member
Buchów
1
Wielcy znawcy na temat herm. Jeżeli krzak był tylko delikatnie zhermiony to pestki będą fem z malutką tendencją do hermienia. Śmieszą mnie te teksty "nie sadź pestek z herm bo wyrosną ci same hermy". Bullshit.

S

sru

Guest
Cytat z haszysz.wiki, link ponizej

http://www.wiki.haszysz.com/index.php/Hermafrodyci

"Nasiona uzyskane z hermafrodytów najczęściej mają w sobie zaszytą silną tendencje do hermienia i wyrasta z nich bardzo dużo obupłciowych roślin bezwartościowych dla growera."
jest taka możliwość że będzie hermić dlatego trzeba uważać ale mogą też nie hermić wcale - ale nasiona są pełnowartościowe i do tego feminizowane, artykuł na wiki jest do poprawienia a to może zrobić każdy z was [taka jest idea wiki]

przecież tak samo nieraz hermią się pechy f1

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół