• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Hermafrodyta

Wyszukiwarka Forumowa:

Quortohn

Active member
Buchów
0
Ostatnio będąc na spocie zauważyłem, że na mojej roślince, oprócz żeńskich kwiatów, pojawiło się kilka męskich "jajec". Szukałem w necie co z tym zrobić i zdania są podzielone, jedni twierdzą że już nic z tego nie wyjdzie, drudzy, że wystarczy kastrować jajca i będę miał równie dobry susz co z żeńskiej rośliny. No więc co mi radzicie? Dodam, że tych jajec jest naprawdę mało, wyrosło mi ich dosłownie kilka obok żeńskich kwiatów i jak na razie je poobrywałem. I szkoda by mi było pozbywać się tej roślinki. I jeszcze jedno pytanie: Dlaczego kwiaty tej rośliny nie mają zapachu? Te, które rosną na roślince obok mają ładny intensywny zapach, a te są takie jakieś bezwonne.

Anaconda

Well-known member
Buchów
3
urywaj jak ich nie jest za duzo jak juz nie bedziesz dawac rady to tnij.
Moj af sie zaczal hermic ***alem jajca tylko raz i dal kolo 40g.
Warto poswiecic troche czasu.:spalony:

high head

Well-known member
Buchów
0
Niektóre rośliny nie mają. Ja oczywiście zostawiłbym tego planta, co Ci szkodzi, musisz tylko ostrożnie oglądać rośline w poszukiwaniu jajec.

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Przy hermie jest tyle dobrze, że idzie sie skopcić tymi jajcami pod warunkiem że nie mają w sobie jeszcze pyłku. Po 3 lufach - w smaku nie dobre, ale kopło mnie...Więc nic tylko obcinać jajeczka a panienka spuchnie

Quortohn

Active member
Buchów
0
Przy hermie jest tyle dobrze, że idzie sie skopcić tymi jajcami pod warunkiem że nie mają w sobie jeszcze pyłku. Po 3 lufach - w smaku nie dobre, ale kopło mnie...Więc nic tylko obcinać jajeczka a panienka spuchnie

Szkoda, że się dowiaduję dopiero teraz, bo już by jedna lufa była:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół