High Quality Seeds

Wyszukiwarka Forumowa:
R

rolnikdolpasz

Guest
Dlaczego nie ma już tego seedbanku i zakończył działalność. Rozpacz mnie ogarnia, bo to był rewelacyjny seedbank który oferował nasiona regularne i jak miał w ofercie odmiane fem, to była opisana 99% fem. Uczciwie opisane? Miałem książke o tym seedbanku i możecie mi wierzyć bądź też nie, ale ponoć wychodziło z odmiany BB&SS absolute komercial kweker 1000g na 1m2;
https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/high-quality-seeds-big-bud-super-skunk/prod_859.html

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
4
miałem od nich South African Durban Poison x Skunk i Original Hawaiian Maui Wowie Skunk, które skrzyżowałem. Potem zrobiłem backkrosa fem i mam gdzies dalej pestki z tego pylenia.

Fajne ziółko, ale czy ja wiem czy takie rewelacyjne było? Smaczne, klepliwe - przyzwoite.

R

rolnikdolpasz

Guest
Nie mówię, ze wszystkie odmiany były rewelacyjne. Miałem 13lat temu książeczkę z ofertą tego seedbanku, którą kolega dostał w kofiszopie, to pisało, że z odmiany Big Bud Super Skunk wychodzi 1000g na 1m2. Nie wiem czemu w sklepach piszą, że wychodzi 450-550g na m2.
Ciężko na dzień dzisiejszy znaleźć coś co wychodzi na in ilościowo lepiej.

Śmieszek420

World Wide Weed
Weteran
Buchów
7,210
Odznaki
2
pisało, że z odmiany Big Bud Super Skunk wychodzi 1000g na 1m2.

No właśnie, pisało to jest słowo klucz. Bo nikt się nawet nie zbliżył i nie zbliży do takiego wyniku. Po prostu nie możliwe jest upchanie roślin lub rośliny tak ciasno na takiej powierzchni.

Nie wiem czemu w sklepach piszą, że wychodzi 450-550g na m2.

Może dlatego że jest to wynik jako tako do osiągnięcia jak się ma rękę, doświadczenie i w miarę produktywną odmianę w boxie. Zrobienie klocka na 1m2 jest niemożliwe i nigdy w to nie uwierzę. Jak sobie porównam 2,88m2 od znajomego z którego wyszło 1,3kg a top rósł przy topie i po prostu nie było fizycznej możliwości upchać tam coś jeszcze to opowieści o 1000g/m2 to bajki totalnie wyssane z palca. Każdy kto tego klocka lub trochę więcej zrobił Ci to powie.

R

rolnikdolpasz

Guest
Też myślę, że 1000g/m2 brzmi trochę jak chwyt marketingowy, aczkolwiek Big Bud Super Skunk w porównaniu do innych strainów zapewne wychodzi ilościowo bardzo dobrze. Podejrzewam, że dużo lepiej niż zwykły Super Skunk.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół