akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

high? stoned?

Wyszukiwarka Forumowa:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hbsh napisał:
"hbsh, co ty pier******** chyba gowno wiesz!! zobacz sobie wszedzie i tak wyglada konopia co ma 1-3dni!!apropo kumpel mial to samo z siejka,wyszla mu z ziemi i urosla troszke moze mniejsza od tej i dalej nierosla.koles mial z***ane pewnie nasiona i tyle, a ty hbshchyba niewidziales na oczy konopi wiec nie pier********"
hmm no to akurat mi sie pomylilo bo nie pamietalem co wtedy napisalem!!a skad ty wiesz ze to byla napewno pokrzywa??tak moze miala wiecej niz pare dni ale to akurat sa fakty ze kumpel mial mala mj co byla wielkosci jak jakas 2 dniowa a miala ponad 1.5tygodnia!!a czy ty napewno widziales na oczy kilku dnowowa konopie??jesli napisalem ze to tak wygladala mala konopia to tak wygladala ta roslina pewnie!!ciekawe skad by kolesiowi sie wziola tam pokrzywa?? moze jakies poprostu z***ane nasiona z karmy dla papug mial??i wyroslo cos takiego??i nie rozlo dalej...!!moze nawet jesli sie mylilem to wygladala bardzo podobnie!!podaj linka do tamtego topicu!bo niewiem czy tylko ty sie nie wypowiadales ze to pokrzywa i obejze to zdjecie bo moze sie pomylilem bo sie np. dobrze nie przyjzalem!!bo napewno wiem jak wyglada mj z wlasnego doswiadzenia(sadzilem raz przemyslowke)i ze zdjec z tego forum gdzie byly zdjecia od 1 dniowej do 9dniowej roslinki!!wiec albo ty sie myliles albo wygladala bardzo podobnie do mj kilku dniowej!!

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hmmm jedyne co ja odrucna od malej konopi to te wlosk w wiekszosci bo tak to by sie nie szlo domyslec!!ale sadzilem ze jest to poprostu jakas zryta roslinka,jakis mutant z karmy dla papug!!ale wogole teraz zobaczylem to ostatnie foto na ktorym widac te wloski bo przedtem chyba widzialem te z gory tylko!!a co do deszczu to nadal sie nie zgodze bo najgorsza wada wody bendzie pogorszenie smaku i zagrozenie zarazenie plesnia!!troche zywicy moze i sie zmyje ale nie takie ilosci by sie tak tym przejmowac...
peace

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
durielek napisał:
jedyne co ja odrucna od malej konopi to te wlosk

Jeszcze zylki na lisciach i w ogole u konopi pierwsza para listkow zabkowanych nie ma takich dlugich ogonkow. Co do deszczu to masz racje iz najwieksza jego wada jest zagrozenie plesnia ale zywice tez wyplukuje choc napewno w mniejszym stopniu niz maczanie w czyms ususzonego materialu. Peace

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hbsh napisał:
Jeszcze zylki na lisciach i w ogole u konopi pierwsza para listkow zabkowanych nie ma takich dlugich ogonkow. Co do deszczu to masz racje iz najwieksza jego wada jest zagrozenie plesnia ale zywice tez wyplukuje choc napewno w mniejszym stopniu niz maczanie w czyms ususzonego materialu. Peace
nie kazda konopia wyglada tak samo...!!jakas siejka mutant moze wygladac inaczej...!!niewazne w kazdym badz razie!!pomylileem sie nie tylko ja...!raczej nawet na odwrut z tym co mowisz!!a to dlatego ze deszcz przewaznie pada kilka godzin a maczasz tylko chwilke...!!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ale deszcz pada na zywa rosline, a jak maczasz to ususzony top latwiej wiec wyplukac trichomy. A jesli chodzi o to jak wyglada konopia to jeszcze sie nie spotkalem z taka jak tam na zdjeciu a troche w zyciu widzialem. W kazdym razie szacunek dla Ciebie za to ze potrafisz sie przyznac do bledu! Pokoj.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hbsh napisał:
ale deszcz pada na zywa rosline, a jak maczasz to ususzony top latwiej wiec wyplukac trichomy. A jesli chodzi o to jak wyglada konopia to jeszcze sie nie spotkalem z taka jak tam na zdjeciu a troche w zyciu widzialem. W kazdym razie szacunek dla Ciebie za to ze potrafisz sie przyznac do bledu! Pokoj.
to tez zalezy chyba w jakiej wodzie sie bendzie to maczalo i jak!!jak bendzie to zimna woda,staf bendzie zmielony i sie bendzie mieszalo tym to tak duzo trichromow moze pujsc w piz*u...!!ale jak bendzie to letnia woda czy jakis inny zwiazek i wlozy sie staff by tylko go nasaczyc to to co zostanie w wodzie to minimalne ilosci!!trzeba wiedziec jak maczac przeciez...!!ale nawet jak sie bendzie robic to w plynie zimnym i sie bendzie mieszalo to zawsze mozna przeciez przefiltrowac ten plyn...!ja sie przyznaje fakt ze z roslinka to nie byla konopia!!ale kazy moglby sie pomylic gdyby nie przygladnol sie dokladniej...!pozdro i peace!

RafaKoralowA

Member
Buchów
0
Siemano a próbowaliście uzyskać stoned high z spleśniałego grzania spróbujcie po wiaderku mocniejsze od zwyklego bakania
bania po tym nie jest zbyt mila:p

MSB

Well-known member
Buchów
0
Spleśniałe jest bardzo szkodliwe dla dróg oddechowych.

Gengar

Well-known member
Buchów
1
Do: Joincik
Wydaje mi się że paliłeś po prostu jakiś dopalacz, dlatego widziałeś świat "przez cegły". Ja nigdy nie doświadczyłem po MJ efektów wizualnych (co innego po grzybach), no może podczas pierwszego palenia kolory były jaskrawsze i to wszystko :)

Do: Durielek
Nic do Ciebie nie mam ale proszę cię, naucz się ortografii.. Nawet jak nie umiesz to ch*j ale przecież strona sama Ci podkreśla błędy, na prawdę jesteś aż tak leniwy że nie chce Ci się ich poprawiać? Pisząc w ten sposób robisz z siebie gimnazjalistę..

le nut

Banned
Buchów
0
Dlaczemu?
W jakiej temperaturze gina grzyby plesni?

jaki troll :D przeciez palisz tą pleśń czyli cała trująca materia zamienia sie w dym (lub jakies soki).

jedyna opcja to rozpuscic plesn w wodzie (WaterCurring) albo spuscic w WC (mniej klopotu)

PonuryŻniwiarz

Well-known member
Weteran
Buchów
12
@ Gengar

Spójrz, proszę, na daty postów, z którymi się tak wykłócasz. Może 7 lat temu było trochę inaczej...

Gimnazjum trzeba zlikwidować, bo każdy ma jakiś kompleks odnośnie tej instytucji. Lub niewybredne aluzje.

Czytanie ze zrozumieniem - jest takie założenie programowe dla absolwentów szkół średnich. Polecam uwolnić tę cechę w sobie.

X.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół