HIGHGROW 4.2v

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Jest nowa wersja High Growa... jeszcze lepsza od poprzednich. Mamy do dyspozycji kilka szklarnii... mozna zmieniac doniczki oraz lampy.

Dla tych ktorzy a wakacje wyjezdzaja zastosowanopecjalny tryb wakcyjny. Rsta Robbie przez ten czas opiekuje sie twoimi roslinkami. Co ja bede duzo gadal...sami sprawdzcie. Chyba najlepszsymulatorchodowli mryski :lol:

Jesli chodujecie marie w High Growie to wklejajcie zdjecia roslinek... mozemy zrobic MISS MARII i wybrac najladiejsze. :mrgreen:

growmen

Well-known member
Buchów
0
a możesz podac linkaskad to mozna sciagnąc, bo grałem w poprzednie wersje i mi się bardzo szyko nudziły, HG powinno byc trochę lepsze graficznie

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
24
w porownaniu z innymi wersjami to troche sie zmienilo, ale to tylko takie bajery, sam tryb hodowli wogole sie niezmienil ,pewnie znudzi sie tak szybko jak inne :(

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
No ja posiale 9 roslin i mi sie po tygodniu znudzilo choduje jedna zeby urosla duza i silna :twisted:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
24
ja hoduje 3 roslinki od 3 dni i juz mi sie znudzilo :p

growmen

Well-known member
Buchów
0
mi sie tam nie podoba grafika wogule nie widac topów, i czas strasznie powoli leci, przydałby sie przełącznik do przyśpieszania tak jak mają niektóre strategie np. sim city :D i jeszcze jest klapa ze nie mozna robic save mi sie system sypie przynajmniej raz na 2 miechy :) wiec cała hodowla razem z nim.

WeedMarlboro

Well-known member
Buchów
2
ta z kąds to znam z tym systeme mi tesz nigdy nie wytrzyma wiecej niz jakies 4 miechy raz przyszpieszyłem tzn zrobiłem kanta roslina miałą jakies pare michuw topy powinny byc od dawna a niebyło (zmieniłem na 12h oswietlenie ) wiec powinny byc a tu h*j nic ani jednego topka tylko jakies białe guwienka (prawdopodobnie zywica spływałą ) pozdro gra najlepsza z swojej kategori ale nie ma konkurecji dlatego jak to muwi muj ziomek ona jest bezkąkuręcyjna hehe pozdro

Kummeraz

Active member
Buchów
0
ta gra jest beznadziejna gralem w nia baaaardzo dawno temu w jakas wczesniejsza wersje pierwszy tydzien bylo fajnie a pozniej nawet jej nie odwiedzalem :D NIE POLECAM !!!!

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Ja ustawiam na tryn rasta robbie... on mi podlewa co iles tam dni i przelanczam czas za 2 miechy i mam piekne biale topy.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Wpiszcie sobie date w ustawieniach na wrzesien, tylko musicie miec vacation tryb żeby wam podlewało roślinki i morzecie sie cieszy 2m roslinkami, bo gra mysli że mineło 9mies!!

bejos

Well-known member
Buchów
0
yoyy ale co to za atrakcja ja tak sobie jak nie mam co robic to podleje i poki co mam jakies male żbiki

wklejajcie zdjecia swoich rosinek ale tylko tych uczciwie wyhodowanych:) u mnie poki co niema co wklejac

GanjaFan

Well-known member
Buchów
0
zawsze można się w to pobawić a potem prawdziwą zasadzić :D

MARIHUANUS

Active member
Buchów
0
fajna giera ale często sie zapomina o niej hehe, ale najlepsza z ostatnich high grołów

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja zerkam na nią codzień od póltora miecha i ma się spoko, następny wysiew będzie lepszy dam potem foto

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół