akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Himars6 ziarno w paleniu

Wyszukiwarka Forumowa:

Himars

Well-known member
Buchów
87
Siema, panowie i panie mam pytanko odnośnie jarania Himars6. Mianowicie uważam te pestki za dobre tzn pod względem mocy, kiełkują też ok, plon wiadomo zależy od pogody z racji tego że mowa o outdoor. Ale do meritum mam za sobą 2 sezony z tymi pestkami i pytanie brzmi czy mieliście pestki w paleniu? Bo ja mam tych pestek trochę w tym jaraniu kumpel też sadził i też ma pestki w jaraniu. Dodam że nic innego mi ne mogło zapylic. Bo tylko w Himars6 były. Pozdrawiam

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,081
Jakieś delikatne hermienie może wystąpić, u mnie zeszlym roku obylo sie bez zadnych pestek, ale ja mialem inne pozycje. 🙂

Himars

Well-known member
Buchów
87
No też mi się tak wydaje ale ważne że moc jest na poprawnym poziomie. Generalnie tak na krzaka 100g to może ze 100 tych pestek mialem. Czekam na nowości od ggs na ten sezon mają się pojawić niedługo😉 oczywiście Himars6 też pozycja obowiązkowa jeszcze zostało 12 pestek z przed 2 lat. Pozdro 🖐

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,716
Nie jest to wina genów chyba że coś hermi tak jak Aya pisze. Pamiętaj, że konopie generalnie rosną w Polsce i mogło Ci nawiać jakiegoś pyłku z siejek, który potrafi pokonać nawet kikadziesiąt kilometrów

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Jeśli hermi to może być to wina genów i w tych Himarsach z zeszłego roku się trafiały. Nie wiem jak w poprzednich latach

Himars

Well-known member
Buchów
87
Himars6 jest od 2 lat w pierwszym roku też trafiało się ziarno ale w 2 roku himars 2 już więcej. Generalnie palonko dobre i dochodzi przed październikiem co jest bardzo ważne dla mnie.

Jotu

Well-known member
Buchów
3,490
Odznaki
4
Dobrze wiem co kolega wyżej napisał i 50 to za dużo w normalnym trybie
Co to znaczy w normalnym trybie? Mógłbyś sprecyzować co masz na myśli. Piećdziesiat nasion przy takiej ilosci to h*j wielki

Himars

Well-known member
Buchów
87
Zgadzam się 50 to h*j wielki przy takiej ilości.

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Co to znaczy w normalnym trybie? Mógłbyś sprecyzować co masz na myśli. Piećdziesiat nasion przy takiej ilosci to h*j wielki
Moim zdaniem przy dobrych genach i w miarę warunkach to w h*j dużo! To miałem na myśli pisząc o normalnym trybie. Ale co ja tam wiem

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
6,088
Odznaki
13
Poczytajcie na jaką odległość rozsiewa się pyłek w warunkach outa. Wystarczy jakaś samosiejka rosnąca w okolicy

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół