nasiona marihuany

Hobbit, LS x DR

Wyszukiwarka Forumowa:

jafia

Well-known member
Buchów
0
Witam,

Mam te dwie odmiany niestety pomieszałem przy kiełkowaniu i nie wiem, która z odmian jest na zdjęciu. Nieważne. Chciałem zapytac o skutki przekwitnięcia konopii tzn. . . stop. Zaczynam od dupy strony, jak zwykle :spalony:
Za ok 10 dni muszę wyjechać z PL na 3 tyg. Chcąc je wstępnie wysuszyć, zabezpieczyć przed pleśnią przed wyjazdem musiałbym ścinać je za parę dni a wiem, że jeszcze nie będą max dojżałe. I teraz moje pytanie - czy jak je zostawie na te 3 tyg. ( podejżewam, że jak wrócę triochomy będą już zdechle brązowe ) to szusz będzie mocno odstawał jakościa od normy ? Jakie są skutki przekwitnięcia oprócz tego, że ze staffu robi się ciężki "kanapowiec" ?

Z góry dzięki za odpowiedź i pzdr.

M

Mr. Edek

Guest
Ciężką masz sytuacje, najlepszym rozwiązaniem byłoby powierzenie obowiązku jakiejś innej osobie, oczywiście zaufanej. Nie znam się na przekwitaniu, ale to oznacza cofanie się w rozwoju, więc ja bym tego nie polecał.:zjarany:

jafia

Well-known member
Buchów
0
Dzięki za odpowiedź.

Niestety nie ma takiej osoby ponieważ nawet sobie nie ufam
no chyba, że mama ale czy da rede przez te chaszcze . . . <rotfl>

Wappa

Well-known member
Buchów
0
Niektórzy automaty trzymają nawet do września/pażdziernika i zbieraja plon kiedy roślina jest prawie uschnieta! Liście przytopowe są całe brązowe a topy ciemne, często fioletowe ze względu na spadek temperatury! Popytaj doświadczonych growerów lub przyjzyj sie zeszłorocznym fotorelacją! Myślę jednak, że po twoim powrocie jezeli nikt nie zeżre/podpie****i ci krzaków będziesz miał upie****ająco mocne paloonko ;)

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
albo przyjdzie chu**wa pogoda i ch*j wszystko spali jak ci plesn wejdzie ladnie wyglada kosa przed wyjazdem i zostaw sobie ja do suszenia gdzies ... mniejsze ryzyko niz zoztawic na 3 tyg ;)

jafia

Well-known member
Buchów
0
po głębokich przemyśleniach:spalony: stwierdziłem, że jednak skoszę. Jest to moja pierwsza uprawa po paru latach przerwy i znowu się tak nakręciłem, że pewnie bym miał koszmary jak to rośliny atakuje jakiś zwierz czy pleśń. A z resztą nawet niedojżały własny shit klepie lepiej niż to co przychodzi mi kupować na mieście od dłuższego czasu. Pzdr.

Bebook

Well-known member
Weteran
Buchów
2
kos to bo splesnieje. Nawet jak nie przejrzeje mozesz gowno z tego miec...

ale mam do Cb pytanie skad masz te pestki? to były regi? moze to moje :)

zdupyogien

Active member
Buchów
0
mozesz sciac dzien przed wyjazdem powiesic do suszenia do gury nogami w ciemni i jak pewnie wiesz pod czas suszenia tez ci troche dojrzeja te topy, mozesz nie scinac wszystkich lisci tylko najwieksze dopiero jak przyjedziesz to dokladnie poobcinasz. Pamietam jak swoja scielem wieszosc trichomow byla mleczna nieliczne byly brazowe 1.5 tygodnia w szafie powisialo i wiekszosc trichomow sie zrobila brazowa i inaczej kopalo niz jak testowalem po scieciu odrazu . mysle ze teraz jest taka pogoda i taka pora ze nie przesusza ci sie tylko zeby plesn ich nie wziela .

jafia

Well-known member
Buchów
0
bardzo możliwe bo pestki z seedbanku trawka. czy regi nie wiem do końca bo było 5 hobbitów fem. i 3 ls x dr'y. Po pomieszaniu kiełków jeden się poszedł je**ć więc teoretycznie ls'ów mogło zostac 2 szt. wszystkie są kobitkami . pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół