nasiona marihuany

Hodowla grzybow

Wyszukiwarka Forumowa:

MrGanja

Active member
Buchów
0
Witam mam pytanko co do hodowli grzybow mam zamiar wyhodowac sobie je metoda,,ciastka" bo ponoc jest najlatwiesza chce hodowac mexicany i dodam ze beda hodowane z grzybni moglby mi ktos opisac dokladnie jak je wyhodowac bo z cubensis.prv.pl niezbyt rozumiem i po jakim mniej wiecej czasie moge spodziewac sie grzybow.Z góry dzieki za pomoc i pozdro

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeśli nie łapiesz www.cubensis.prv.pl to sie za to nie zabieraj...

[ Dodano: 2006-08-25, 22:32 ]
na hyperrealu jest film 700mb o grzybach po angielsku

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Poczytaj forum na hyperreall, tam duzo osob sie na tym zna.

MrGanja

Active member
Buchów
0
no juz pojelem to tylko teraz jeszcze jedna sprawa tam jest opisywane to w ten sposob ze zaszczepiamy substrat zarodnikami a jak to zrobic jezeli chcemy wyhodowac je z grzybni?jak wtedy,,połaczyc" grzybnie z substratem aby otrzymac ,,ciastko"?

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Najprościej dać grzybnię razem z wodą w strzykawkę i dalej postępować tak, jak z zarodnikami. Myślę, że wiem z jakiego źródła będziesz miał tę grzybnię, więc pewnie dostaniesz ją już w strzykawce.

sd

Well-known member
Buchów
20
trzeba uwazać na psy bo jakims cudem wpadaja prawdopodobnie potem na chaty jak sie zamawia z fsre.nl i te 1 euro to jest koszt wysylki od nich do ciebie za odcisk sie nie placi wiec lepiej zamawiac na jakis inny adres niz swójj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół