• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hodowla z przed roku...

Wyszukiwarka Forumowa:

mietek

Member
Buchów
0
W albumie dodałem zdięcia z hodowli którą razem z chaszczem robiliśmy jakiś rok temu. W boxie mieliśmy 400W HPS'a i koł0o 8 roślinek. Rosły nieźle, zupełnie inaczej niż pod świetlówkami - praktycznie w ogóle się nie wyciągały i były bardzo "zbite". Ponieważ box był na strychu to w środku było też ogrzewanie na fazę ciemną. W "dzień" grzał HPS i chłodziły wiatraczki a w nocy wyłączały się wiatraczki i grzała farelka. Wszystko było fajnie dopuki nie wyjechałem na ferie. Miałem nadzieję że rośliny jakoś wytrzymają, ale przeżył tylko jeden samiec ;( ALe trudno. Zdobyliśmy dużo doświadczenia i teraz jest to bazą do naszych innych hodowli.
Zdiecia są m mojej prywatnej galerii w albumie i na www.overgrow.com

ZDJECIA

chaszczu : zatagowalem adres zrby bylo latwiej wejsc :p

Lob19

Well-known member
Buchów
4
kretyn. a o mnei to juz nie wspomniales ? tez bralem udzial w hodowli i bylem zapelczem finansowym. Chyab z naszej grupy tylk oja czasem bywam przy kasie ;)
no dobra, wybaczam :p

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
ah fajnie tak sobie powspominac stare dobre czasy, az sie leska w oku kreci

Lob19

Well-known member
Buchów
4
O tak.. to byly wspaniale czasy.. chyba najlepsze... najpierw zoorganizowanie tego wszystkiego, dostawa do domu drewna z Castoramy :D :D :D potem budowa.. hodowla... stres ciagly aby rodzice nie znalezli.. a niestety znalezli :(

mietek

Member
Buchów
0
Ale mieliśmy fart. Rodziciele wyjechali na jakiś czas (tydzień czy cóś) i wtedy budowaliśmy. Tylko że na dole domu cały czas była babcia i potem doniosła rodzicom że głośno było i kumple byli itd. ROdzice myśleli że była impreza, a to "głośno" to było dgłos cięcia drewna szlifierką kątową:D Musieliśmy pocią wejście na strych aby płyty na boxa weszły...
Ach.. to były czasy. czuliśmy się tsak bezkarnie i bezpiecznie. :D miło wspominac

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
I co zlapali was rodzice? co powiedzieli ? :p haha

[ Dodano: 2005-12-09, 23:18 ]
Jaką ziemię zastosowałeś i jakie nawozy ?

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
przeionislem tamt do działu in choc najchetniej przeniósł bym ja w ajkies archtiwum czy cos takiego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół