akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hodowla ziola

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
40x40 jest idealne na 1 kwitnącą roślinę. 70 cm z za***istym chlodzeniem i szybą powinno dać radę z hps'em. Jeśli chcesz użyć świetlówek, to wystarczą 2 zwykłe wiatraczki i będzie ok.

M

mercyful6bm

Guest
Witam chciałbym zapytac o nastepujaca rzecz (JEstem Poczatkujący) w wielu sklepach z pestkami pojawia sie termin: Flowering Period :8 weeks lub czas kwitniecia 8 tygodni a w przy tej samej roslince termin zbiorów np wrzesien- październik? i tu nic nie czaje:( :scratch: jesli ja rozpoczne kiełkowanie w kwietniu i wsadze w okolicy maja to moje 8 weeks bedzie przypadało na koniec czerwca - czy to znaczy ze mam juz zbierac plon? czy mam je trzymac do wrzesnia? - poradźcie cos bo sie skołowałem - pozdro

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
hym to jest tak, jeśli uprawiasz Indoor to nie ważne kiedy sadzisz po 8 tyg. kwitnięcia będziesz mógł zebrać plony, przy tych samych pestach pisze też "termin zbiorów" tj. gdy kiełkujesz i posadzisz w maju kiedy temp dzień/noc są odpowiednie to jak wszystko dobrze pójdzie zbierać plony możesz we wrześnu-październiku na Outdoor już jest ważne kiedy sadzisz :).

Pamiętaj, że nie wszystkie odmiany nadają się na Outdoor - czytaj forum ;)

gadzio20

New member
Buchów
0
mam mała prosbe moze mi ktos napisac co jest potrzebne do hodowania i jak to zrobic jestem poczakujacym ...BARDZI PROSZE

gadzio20

New member
Buchów
0
<shiza>elo jestem pocztkujacym i potrzebuje pomocy.......... jak hodowac i co jest potrzebne do hodowania...??PROSZE odp.

PaleHajss

Well-known member
Weteran
Buchów
1
elo jestem pocztkujacym i potrzebuje pomocy.......... jak hodowac i co jest potrzebne do hodowania...??PROSZE odp.
rozum ... to że jesteś początkującym nie upoważnia cie do zadawania po***anych pytań na które można znaleść odpowiedz na forum w mniej niż 30 sekund ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół