nasiona marihuany

Holandia

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Ramzi

Guest
Moze mi ktos ladnie opisac atmosfere w holandi (kto tam byl, a nie opowiesci z jakiejs strony)
niech tez napisze jakie sa ceny i jaka jakosc ziola, haszu i w ogole swoje odczucia! pozdro

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
na www.haszysz.za.pl jest duzo materiałow o holandii....

<wpadł mi do głowy zeby poczyc sie troche holenderskiego :p ...moze zrobimy temat o jezyku holenderskim taki dla nauki :lol:>

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tylko ze holenderski to 75% niemieckiego...a ja mam jakas awersje do narodu, jezyka niemieckiego

Riddick

Well-known member
Buchów
1
koyot napisał:
...a ja mam jakas awersje do narodu, jezyka niemieckiego

nie tylko ty
:puker: :puker: :puker: NIEEMIECKI :puker: :puker: :puker:

Riddick

Well-known member
Buchów
1
Raz napisał:
a kto to są "ecki"
takie male zielono-fioletowe ludziki ktore widze jak sie dobze zbakam
Raz napisał:
i czego one nie mówią?
nie wiem spytaj sie ich moze Ci powiedza :geek:

B

blancik

Guest
holenderski to 75% niemieckiego

To są dwa odmienne języki, jedynie niektóre slowa są podobne, nazywanie języka holenderskiego holenderskim jest może nie że nieprawidlowe ale powszechne w używaniu. Oryginalnie ten język nazywa się flamandzki, dodam że w niektórych częściach Holandii mówią różną gwarą, podobnie jak u nas Śląsk.

Ramzi napisał:
Moze mi ktos ladnie opisac atmosfere w holandi (kto tam byl, a nie opowiesci z jakiejs strony)
niech tez napisze jakie sa ceny i jaka jakosc ziola, haszu i w ogole swoje odczucia! pozdro

Ogólnie atmosfera tam to pelen luzik, mają specyficzny styl bycia i życia, widać od razu że to inna tak jakby rasa czlowieka. Holendrzy są narodem bardzo tolerancyjnym, chleją doslownie ile wejdzie, tak jak u nas, tylko z tą różnicą że na codzień się z tym nieafiszują i nierobią żadnych burd ani takich i owakich, oficjalnie widać ich pijanych jedynie na jakiś imprezach.
Większość to syfiarze w pelnym tego slowa znaczeniu, w domu mają doslownie brud, syf, kile i mogile! jak ktoś ma naprzyklad kota to jego miski z rzarciem stoją na blacie kolo miejsca gdzie sobie robią kanapki, nie wszędzie ale kilka razy widzialem. Dużo by można bylo jeszcze pisać na ich temat, ale ogólnie spox.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
w holandii rowery krążą między ludźmi, ćpuny co chwile zapie****ają rowery, więc jak ci zapie****ą, to lecisz do ćpunów i za kilka euro masz kradziony rower, a jak ci się pofarci, to nawet swój. Wszyscy jeżdżą takimi wrakami.

B

blancik

Guest
A najlepsze jest jak jedzie jakaś zdrowa panienka a pod tylkiem ma starą zardzewialą, doslownie "ukraine"
U nas panienki spalilyby się jak blanty ze wstydu, jadąc taką "kozicą" heheheheh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół